Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Van arra valakinek ötlete, hogy a Messenger-en hol lehet azt beállítani, hogy az új üzik az alkalmazásikonon egy kis piros karika felbukkanásával jelezve legyen nekem. A buborék engedélyezése csak annyit eredményezett, hogy a főképernyőn az alkalmazások előtt megjelent egy buborék az üzenetküldő profilképével. De ez engem idegesített, így levettem. Viszont jó lenne tudnom arról, ha valaki itt ír nekem.
-
paolinho
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Köszi, megcsináltam a Kézi frissítést. Egyébként ez miért nem frissült magától? A Szoftverfrissítésnél ugyanis az előző verzióra is azt írta, hogy naprakész!
-
paolinho
addikt
Nem tudnátok megmondani, hogy az Oxygen Updater hová menti a letöltött fájlt?
Próbáltam volna frissíteni vele, de nem sikeredett. -
paolinho
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
De miért jobb az eSim, mint a fizikai? Legalább is az alap (privát) kártya esetében tök mindegy. Ha meg külföldön jár alkalmanként az ember, arra meg megvan a lehetőség cserélgetni az eSim-ekeket.
-
paolinho
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Köszi, már szedem is!
-
paolinho
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát, ha ezzel a hátlappal nem vagy megelégedve, akkor kb. én nem tudom, hogy mivel lennél elégedett?! Nekem korábban egy MI11 Pro-m volt, aminek a hátlapja üveghatású volt, de minden érintés rusnyán meglátszott rajta, nem is beszélve arról, ha bekerült a tok, és a teló közé egy kis por, az meg is karcolta finoman az üveget. Nekem rohadtul nem hiányzik már ez a fajta felület. Ez a jelenlegi bőrhatású a korábbihoz képest isteni. De persze kinek a pap, kinek a papné!

-
paolinho
addikt
válasz
Aljasvip
üzenetére
Végül is sikerült megszüntetni, és visszaállítani a Google-t, de már nem pontosan tudom hogyan, mert a keresendő szöveg beírása utan az ablak alatt megjelent valami Microsof-os szöveg, amire rákattintva ki lehetett kapcsolni ezt, de mintha a SwiftKey-hez lett volna rendelve. De nagyon gyorsan eltűnt a kiírt szöveg.
Na mindegy, lényeg, hogy helyreállt a rend. -
paolinho
addikt
Nem tudom, minek köszönhető, de néhány napja, ha rábökök a Google alkalmazásra keresési céllal, a Bing-et élesíti a rendszer a keresés kapcsán.
Az lenne a kérdésem, hogy hogy kaphatnám vissza a Google-t, mint keresési felület, illetve mi változtatta meg a korábbi metódust? -
paolinho
addikt
Hát nálam az Updater-es 822-es rom nem hajlandó felmenni. De akkor miért letölthető?
-
paolinho
addikt
Azt szeretném megkérdezni, hogy a lencséket érdemes védeni valamivel pl. a mikrokarcok ellen? Nem ront egy üvegfólia a képminőségen?
Csak mert az előző telómon (Mi 11 Pro) azt tapasztaltam, hogy amikor levettem a lencsevédő fóliát, sokkal jobb képek készítésére volt képes. -
paolinho
addikt
Anno nekem a Mi 11 Pro-n volt egy iszonyat jó minőségű üvegfóliám, ami viszonylag sokáig bírta a strapát, de aztán ez is elereszkedett a széleken.
Ez a forgalmazó (SmartDevil) gyárt a Oneplus 13-ra is. Lehet majd kipróbálom. -
paolinho
addikt
Üvegfóliát illetően van valakinek gyakorlati tapasztalata? Egyelőre a gyátilag felhelyezett fóliával használom, de későbbre berendeltem Ali-ról egy ILYET tarcsiba.
-
paolinho
addikt
válasz
ChrYsler
üzenetére
Ami a töltőt illeti, végül is EZT a 80W-ost 1m kábellel rendeltem meg az Aliról. Kicsit izgultam, de hibátlanul teszi a dolgát SUPERVOOC felirattal a kijelzőn. Ez sem olcsó 10k-ért, de mégsem 14.390, mint az Alzán.
-
paolinho
addikt
Arra van valami ötlet, hogy a képernyővédőn jelzett idő első számjegye mitől néha piros, vagy fehér?
-
paolinho
addikt
válasz
ChrYsler
üzenetére
Az indiai rom nem úgy működne, mint a Xiaomi tajvani, vagy hasonló romja. Ezek a visszazárást követően hibátlanul teszik a dolgukat. Az indiai kérdéses a OnePlus alatt, így nem fogom piszkálni már ezt a témát. Vagy így, vagy úgy, de maradok a gyári felállásnál, és mellé a Call Recorder by skvalex (megvásárolva). Nem tökéletes, de a lényegnek megfelel. Szóval vagy így, vagy úgy megvásárolva, de ez lesz a megoldás.
Ismerem a Play Integrity Fix-es megoldást is, hiszen a korábbi Mi 11 Pro telóm xiaomi.eu-féle romja is csak ezzel működött, és ez az állítgatás, noha zavaró volt, de kezelni lehetett, viszont egy ilyen minőségű telefonnál, mint a OnePlus 13 félnék ennyi pénzért kockáztatni bármit is. -
paolinho
addikt
válasz
Aljasvip
üzenetére
Köszi, de nem opció a számlázás. Magam ura vagyok, és átalányadózok. Így nincs jelentősége a számlagyűjtésnek. De köszi a biztatást.
Rövid ideig felvetődött bennem a root gondolata is, de itt meg zavaró körülmény az állandó tréning a Magisk-kel. A Xiaomi-val még eljátszadoztam ezzel, de a Oneplus-szal már nincs kedvem az örök állítgatósdihoz.
Kár, hogy itt a telónál nincs olyan megoldásra lehetőség, mint fentemlített társánál, azaz bootloader-t nyitni, romot cserélni valami olyan térségire, ahol nem tiltott a hívásrögzítés (pl. Tajvan), visszazárni a bootloadert, és mindenki örül. -
paolinho
addikt
"VPN.
Macera, de néha megéri. YouTube -on van konkrét instrukció is hozzá."Hát én már megnéztem annyi videót, de sehogy nem tudtam közeelebb kerülni a lehetőséghez, hogy "Indiából tudjam megvásárolni" az appot. Nem tudnál adni egy kis instrukciót? Pl. melyik VPN app-pal, vagy melyik videó segítségével oldható meg a dolog?
-
paolinho
addikt
válasz
ChrYsler
üzenetére
Köszi szépen, erre elmozdulva a Csempék szerkesztése alatt végül is közvetlenül is megtalálható lett a QR-kód koppintással.
Köszi a töltő tippet is, bár mondjuk 30e körüli áron egy kicsit húzós a 120W-os töltőfej. Amik az Alin vannak, azok hamisak?tomp: Ezt is köszi, valóban működik ez is!

-
paolinho
addikt
Van a telón gyárilag QR-kód olvasó? Mert a kamerából indított QR-kód olvasást nem kezeli, pusztán csak fényképnek látja.
-
-
paolinho
addikt
Az a helyzet, hogy 4.999,-ért kicsit rizikós az, hogy valóban hallható-e a másik fél, viszont fontos lenne, hogy ezt bluetooth alatt, pl. kihangosítva a kocsiban, működik-e?! Nem lenne rossz erre egy megerősítés, mert a meglehetősen kevés, és szélsőséges vélemény nem segít a döntéshozatalban.
ChrYsler: nagyon köszi én is a részletes beszámolót, igazán hasznos infókat osztottál meg a közösséggel. Anno, azt hiszem talán a OnePlus 5 járt már nálam, de nem tetszett a fotóképessége, így visszaküldtem. De a 13-as engem megnyert. Nagyon szép fotókra képes. Csak ez a hívásrögzítés lehetne megoldható! Megjegyzem, nekem nagyon nem szimpik a Google a Névjegyek, és Telefon appjai, de persze ez szubjektív. Szóval simán nyitott lennék egy root megoldásra, ha ezzel nem b@sznék el semmit.
-
paolinho
addikt
válasz
ChrYsler
üzenetére
Az a helyzet, hogy már pár hete hezitáltam a telócsere gondolatán, de nem tudtam melyik legyen a kiválasztott. Évekig Xiaomi vonalon futottam, de a kamera kapcsán valahogy egyik sem hozta azt, amit én nagyon szerettem volna elérni, azaz valami megközelítését az iPhon-oknak. Két hétig volt egy iPhon 12 Pro Max-om is korábban, de rá kellett jöjjek, ez nem az én világom. Részletezhetném, hogy miért, de ennek itt nem sok értelme lenne.
Aztán belebotlottam a OnePlus 13-ba, és noha mind a Vivo, mind az Oppo is tetszett, de nekem még is a OnePlus volt a szimpatikusabb. Eddig én (is) csak 240e-ig mentem el a vásárlásaim során, de engem lenyűgözött a OnePlus 13. Nem szerettem volna 300e-nél többet kiadni telóra, de itt most az egyszer gyenge voltam. Lévén sikerült F.tibooo - val megegyeznem, beléptem ebbe a közösségbe. A telefon gyönyörű mindenféle értelemben, és szerintem a vele készített képek is igen igényesek.
Ami engem egyedül nagyon zavar az az, hogy nem találok megoldást a hívásrögzítésre. Pedig a munkám során gyakran előfordul, hogy szükségem lenne a vezetés közben történt beszélgetések okán néhány információ visszahallgatására.
Egyébként volt már itt olyan valaki, aki nem kínai (kvázi hazai forgalmazású) készüléket rootolt? Mert azt látom, hogy csak ez az egyetlen megoldás. Persze, ha túlzottan kockázatos, akkor nem mennék bele, főleg úgy, hogy 3 év frankó gari van a telón. De, ha nincs rizikója, lehet belevágnék.
Szóval megköszönnék minden hasznos tanácsot ezzel kapcsolatosan. -
paolinho
addikt
Egyébként megoldható ennél a készüléknél a hívásrögzítés? Mintha azt olvastam volna, hogy kivitelezhető. Valaki próbálta már?
-
paolinho
addikt
válasz
F.tibooo
üzenetére
Húú, akkor Te tényleg komolyban tolod, mondhatni nem aprózod el!

A Xiaomi 15 Ultra iszonyat jónak tünik, kíváncsi vagyok mi lesz róla a véleményed!? De a többi is állat a maga nemében.
Nekem sajna a munkámhoz kell a normális autó, így meg kell gondolnom, hogy telóból melyik legyen a kiválasztott.
És az Általad írtak közül a Oneplus 13 a legesélyesebb. -
paolinho
addikt
válasz
F.tibooo
üzenetére
Köszi, megnyugtattál az írásoddal. Ezek szerint nincs baj a telóval.

Így mostmár értem a koncepciódat is. Szeretsz sok mindent kipróbálni, és tesztelgetni az újdonságokat. Feltételezem a többiek is, akik árulják a hasonló készüléküket, ilyesmi által vezérelve teszik ezt.
Ha ilyen minőségű készülékre vágyom, nyilvánvaló, hogy feljebb kell mennem az árban. A kínai variációt elvetettem, nem szeretnék szívni a nem komfortos dolgaival, mint pl. a magyar nyelv hiánya, felesleges appok, esetleges hálózati gondok stb. -
paolinho
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Lehet hülye a felvetés, de azon morfondírozok, miközben szemezgetek a készülékkel, hogy 1-2 hetesen miért válik meg valaki a telótól még ilyen jelentősebb értékcsökkenés árán is?! Mi vele a baj? Mi az, ami nem hozta az elvárásokat vajon? Én pl. 3 éve vagyok el már a Mi 11 Pro-mal, és csak az új, és a jobb iránti vágy okán tervezgetek most egy cserét.
-
paolinho
addikt
válasz
F.tibooo
üzenetére
A bolti garancia nyilván rizikós is lehet, de lévén, még nekem soha nem romlott el kínai telefonom (még anno a "gagyibbak" közül való sem) , ennek inkább csak lélektanilag hiszek a jelentőségében. A OnePlus meg egy kiválló márka, ami remélhetőleg hozza a formáját évekig. De nyilván ez csak az én megítélésem, és kockázatom (lenne). Ami a frissítéseket illeti, hát erre nem tudok mit mondani. Jelenleg egy Mi 11 Pro-m van amin a biztonsági frissítés 2024.11.01-i. Nem túlzottan zavar, de persze ez lehet az én igénytelenségem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest