Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Grand20 #8778 üzenetére
decemberben telekomtól rendeltem szerződéshosszabbítással egy Hisense 100U7KQ-t, 3+2, azaz összesen 5 év garit kaptam a gyártó oldalán regelve a plusz 2 évért, plusz adtak ajándékba egy 43-as kistévét, hogy ezek vannak-e most valamilyen formában, annak utána tudsz te magad is nézni, nekem csábító volt, samsung szóba se jöhetett volna, LG meg tizenéve szóba se jöhet, TCL márkaszervizről szóló sztorik elriasztottak, maradt a hisense. Eddig nem bántam meg, semmilyen szinten nincs vele gond, igaz 2 hónap volt, mire minden formában, minden bemeneten azt érzem, hogy hibátlan a kép, mert elég összetett a beállítás, de ez inkáb bcsak pozitívum, a részletes lehetőségek elsőre megnehezítik az ember dolgát, de korrekten össze van rakva a menü is. A smart rész is kiváló, max, directone, minden megy flottul. Most se tudnék jobbat venni.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Grand20 #8778 üzenetére
Az u7q újabb típus de gyengébb specifikációjú
kissebb fényerő, kevesebb zóna szám mint a u7nq ---az hogy milyen panel (va ,ips )van benne ,meg az átmérőtől függ . Miniled soha nem lesz oled ,nem azzal kell hasonlítani
De amúgy a fényerő még az alap olednél persze jobb is lehet. Van jobb választás mindig ,a méretet nem írtad csak az összeget
--- TCL c805 (ez pld 65ösben 300e alatt a euronicsban csak személyesen) TCL 65"c765 pld --- vagy épp a Hisense 65ös u7nq is van 300alatt--- Vagy 55ös olded
a Hisense 55A85N
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Berserker: Khazan
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest