- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Köszi a választ!
Ilyet még nem csináltam, fogalmam sincs hogy kell, eddig nem volt rá szükségem. Pont sorozathoz kellett volna, de akkor spóroltam időt/energiát, mert kiírni egy pendrive-ra jóval kevesebb idő és fáradság. Aztán úgyis törlöm, ha megnéztük.
Azért jó lett volna, ha legalább még egy lejátszó telepíthető lenne az appstore-ból, ami ezt tudja. -
nOvOp
senior tag
Köszi!
Végül a TCLC735-öt visszavittem a hw hiba miatt és az 55U7HQ-ra cseréltem be. Nem felhőtlen az örömöm.
A TV adások a TCL-en jóval szebbek voltak, itt vmiért mosódik, nem tiszták. Sokszor beélesít, aztán homályos lesz. És ezt megteszi a HD adásoknál is. Az SD adásoknál a reklámoknál a kis szövegek szinte olvashatatlanok, mintha egy kisebb képet nagyítanék fel a valós méretnél jóval nagyobbra. Milyen beállítással próbálkozzak? Vki le tudná írni, akár privátba is jöhet. Digi kábel van, STB nélkül. A netflixes Attenborough filmek szédületesek, olyan színmélységek vannak, le a kalappal. De nekem fontos a TV adás is, sport, ismeretterjesztő elsősorban. De a mostani képpel nem tudok megbarátkozni, főleg, hogy előtte láttam, hogy a TCL nem ilyen képet produkált. Remélem lesz rá beállítás.@dropi: köszi!
-
kgyuri
tag
Köszi a tippet.
Szerintem tegnap még nem volt meg ez menü, de reggel kapott egy firmware frissítés a 55E7HQ, és közben a Zyxel NSA525-re felraktam egy miniDLNA-t és megjelentek a nason lévő média tartalmak a media menüben.
Még próbálkoztam a Plex-el is, de az felejtős, mivel armv5-re már nincs támogatás, plusz a tv-ről indítva lassabb is.
A felitatokkal még teszek egy kör, hogy a belső lejátszó kezelje. Majd tesztelek egy 2160p mkv-al is wifin keresztül, mit produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged