- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #32 üzenetére
Amúgy ez "csak" elrettentésként lett ennyi szerintem.
Továbbra is irreális számomra, de ha a mögöttes szándékot is nézem (elrettentés), elfogadhatónak is tarthatom akár. Ilyenre még nem volt precedens kishazánkban emlékeim szerint. Úgy voltak vele, büntetô oldalon is legyen ez a megközelítés akkor. Ez esetben részemrôl is acceptable.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Gargouille #28 üzenetére
+1
Az érintettek köre az egyik tengely. A másik az impact, egyénenként (fajlagosan).
Mondom, nekem vállvonós, azt sem fogom tudni már holnap, hogy ma itt kommenteltem erre. De ha a szomszédom ölne, vagy a 3 utcával arrébb lévô Spar-ban ámokfutó ontana vért egy uzival, arra élete végéig emlékezne nem csak a szûk kisvárosi kör, ennek az emléknek minden így vagy úgy egyént terhelô vonzatával.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #27 üzenetére
Ez is egy relatív kijelentés, számomra egy emberölés sokkal brutálabb és nagyobb súlyú, mint egy ilyen, függetlenül attól, mennyi embert érinthet. Egy gyilkosság a full-full elfogadhatatlan dolog bármilyen közösségben, a skála full legalja, amit én 100% bizonyíthatóság esetén halállal büntetnék, akárcsak a nemi erôszakot, pedofíliát, stb.
Egy hackelés vállvonós, most ezt a cikket elolvassa a potenciális érintettek körének jó, ha 0.01 %-a, és ? Az élet megy tovább. Egy gyilkosság olyan lenyomatot hagy a közvetlen és közvetett környezetében az illetônek, ami szellemileg-érzelmileg-mentálisan adott esetben hülyére terhelheti az embert, gondolok itt a félelemre, mint legalapabb érzelemre. USA-ban is az iskolai lövöldözések, uh. Villamosszék, regardless of age (!!). Állatoknak nincs helye emberek között. De lehetne ezt messzire is vinni egészen addig, akik meghozták a döntést egy Hiroshima/Nagasakira, igen. (Ne vigyük).
Szóval nem értünk egyet, de nem is kell.
Szép napot ! -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #25 üzenetére
Ha ez az államszervezet - polfüggetlenül nézve - a dolgát tenné, talán oké. Talán. De nem értünk van, sem ez, sem a többi, nagyjából alig van a világon pár olyan államszervezet, ami valóban a benne élôk érdekeit szolgálja, nem pedig az államszervezetet meghatározó-formáló mindenkori hatalmi elitét.
-
Dißnäëß
nagyúr
Ezek a betörők-hackerek annyira hülyék amúgy. Én lapítottam volna mint szar a fűben, az okos hacker évekig jár ki-be egy rendszerbe úgy, hogy még a forgalmi statban sem okoz kiugró értékeket, nemhogy egyéb módon megpróbálja felhívni a figyelmet arra, hogy valami hátsó kapu tárva-nyitva amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged