- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Elég furcsán fogod fel a dolgokat, meg persze muszáj volt a politikai nézeteid is becsempészni. Kíváncsi lennék, ha valami kedvenc pártod lenne hatalmon, akkor is "agyarországoznál" és elrettentő példákat emelnél ki közülük?
Miért gondolják egyesek, hogy más is kíváncsi az ő politikai köpködéseire, amikor nem is az a téma? Ja, a hely szelleme jó neked, engem fognak törölni, nem téged.
Holott ennek az ügynek semmi köze a politikához, szimplán bűnügy. Azon belül is szándékos bűncselekmény.
Az ittas vezetés is szándékos, ebben talán nehezebb okosnak lenni, mert a jog enyhébben ítéli meg, mivel az ember nem akart szándékosan ölni, csak "így sikerült". Nyilván ez is nehezen tolerálható, miközben normális gondolkodású ember nem is mer ilyen állapotban kormány mögé ülni. (Egyszer én kerékpárral kipróbáltam, kicsit túlnyomtam. Fejem hátrafordítom jobbra, fordult vele a kormány is, nekimentem egy korlátnak. Tanulságos volt.)
Akit te ilyen hevesen védelmedbe vettél, a rövid leírás alapján is egy végtelen jellemtelen figura benyomását kelti. Sokan utálják / utáljuk az ilyeneket, nem kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Macbook Pro M3 Max 14CPU/30GPU 36GB RAM 1TB SSD Magyar bill. - 2027. májusig AppleCare+ garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi