- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Én meg úgy gondolom, hogy ha az összes, FPS, Seasonic, Chieftec (Delta és Sirtec béllel), Tagan, Thermaltake és még kidutja milyen gyártó minden tápcsaládnak külön topicja lenne, akkor nem tudnák monzdulni sem a fórumban. A Hyper 4S480-at és 4B580-at teszteltük már [link], tessék a Hiper 4xXXX sorozattal kapcsolatos kérdéseket annak a cikknek a topicjában kitárgyalni [link], ezt most zárom.
-
butch3r
senior tag
nekem szeptembertől májusig volt egy Hiper Type-R 4M480-as táp. Ez nem szerszámos ládás (+extrás) de tökéletes volt. Még most is az, de már öcsém gépében.
Mostani a korábban PH! teszten is szereplő 4S480. Újat nem tudok rá írni ahiogy visszaolvasva láthatü akinek ilyen van az megvan vele elégedve! -
Rarubart
csendes tag
Nekem 4 hónapja van a gépemben egy HIPER Type-R HPU-4S480 EU Silver típusú táp.
Ami beszereléskor kicsit zavart az a SZVSZ nagyon merev műanyag burkolat a kábeleken. Vagy ha már ilyen merev kicsit lehetne hosszabb.
Eleinte én is furcsáltam hogy a venti által beszívott levegő jelentős részét két oldalon visszanyomja a házba, de ez eddig nem okozott semmi problémát vagy túlmelegedést.
Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Dizájnos, minőségi mind a táp mind a csomagolása. Minden megtalálható a műanyag dobozban amire szükség van. Akinek gondot okoz a házban keringetett levegő a hozzá kapott 8cm-s ventivel megoldhatja a problémát. Jó ár/érték arány! -
IIIstIII
senior tag
Üdv tudnátok mondani olyan boltokat ahol ilyet lehet venni? pest-debrecen-veszprém útvonalon.aki tud az kérem írjon Pmbe.
-
lukiboy25
csendes tag
up!
Néhány napja az új gépem egyik fontos, ha nem a legfontosabb eleme egy Hiper Power HPU-4K480 Type-R fekete táp.
Csodálatosan néz ki, semmi hangja nincs és a Type-R változat UV fény-ben világít a kábelekkel együtt.
A csomagolása is nagyon aranyos, egy ilyen kis füles szerszámos dobozban adják, kapsz egy ingyen házhűtőt is, aminek szintén nincs hangja.
Nagyon megérte a 19.000Ft érte.
A PCLand-tól vettem.
Asus Probe 2 szerint:
+12V - 12.224V
+5V - 5.053V
+3.3V - 3.408V
Luki -
vlaci79
senior tag
-
höhö
csendes tag
naaa senkinek nincs ilyen tápja?
-
höhö
csendes tag
Azért inditom ezt a topikot mert ugy gondolom ez a tápcsalád megérdemel egy saját topikot
kedvcsinálonak ime egy részletes ismertetö:
Bővebben: link
véleményeket, hozzászolásokat, tapasztalatokat stb. várok
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Eredeti játékok OFF topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest