Hirdetés
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!
Egyébként tényleg nem SB-re gondoltam. Nekem is volt Audigy2-es karim, de azt távolról sem nevezném high end cuccnak.
)
Köszi a tanácsokat! -
Az InnoAX ugyan nem konkretan HIGH-END, viszont van rajta optikai meg koax SPDIF bemenet is, ami hasznos tud lenni (pl DAT transzfernel) - akar masodik kartyakent is, a 4500 forintos ara senkit sem fog foldhoz vagni

Az AudioTrak Prodigy inkabb hazimozis cucc, mint studioba valo, arra ott az Inca 88 - annak viszont nincs Linuxos drivere.
Egyebkent javaslom az Alsa oldalat a tamogatott hangkartyakrol (Bővebben: link) - ugyan nincs itt minden (mivel ok ugye elsosorban chipsetekhez irnak drivereket, nem konkret hangkartyakhoz), de azert eleg sok van, es vannak koztuk jo nevuek is, pl RME. -
WN31RD
addikt
A hangkártyák támogatottságának itt nézhetsz utána: Bővebben: link
Ajánlom figyelmedbe az M-Audio és a Terratec termékeit. -
DDL
őstag
Ezek mi a franctól lesznek HIGH-END-ek?

Üdv: DDL -
Sziasztok!
Légyszíves javasoljatok nekem egy olyan hangkártyát, ami min. 5.1-es, és zenéléshez is kiválló, ráadásul normálisan használható Linux alatt. Tehát van hozzá Linuxos driver és progi. Neten nem nagyon találtam erre vonatkozó informácót.
Köfi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)