Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!
Egyébként tényleg nem SB-re gondoltam. Nekem is volt Audigy2-es karim, de azt távolról sem nevezném high end cuccnak.
)
Köszi a tanácsokat! -
Az InnoAX ugyan nem konkretan HIGH-END, viszont van rajta optikai meg koax SPDIF bemenet is, ami hasznos tud lenni (pl DAT transzfernel) - akar masodik kartyakent is, a 4500 forintos ara senkit sem fog foldhoz vagni

Az AudioTrak Prodigy inkabb hazimozis cucc, mint studioba valo, arra ott az Inca 88 - annak viszont nincs Linuxos drivere.
Egyebkent javaslom az Alsa oldalat a tamogatott hangkartyakrol (Bővebben: link) - ugyan nincs itt minden (mivel ok ugye elsosorban chipsetekhez irnak drivereket, nem konkret hangkartyakhoz), de azert eleg sok van, es vannak koztuk jo nevuek is, pl RME. -
WN31RD
addikt
A hangkártyák támogatottságának itt nézhetsz utána: Bővebben: link
Ajánlom figyelmedbe az M-Audio és a Terratec termékeit. -
DDL
őstag
Ezek mi a franctól lesznek HIGH-END-ek?

Üdv: DDL -
Sziasztok!
Légyszíves javasoljatok nekem egy olyan hangkártyát, ami min. 5.1-es, és zenéléshez is kiválló, ráadásul normálisan használható Linux alatt. Tehát van hozzá Linuxos driver és progi. Neten nem nagyon találtam erre vonatkozó informácót.
Köfi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Filmvilág
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)