- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!
Egyébként tényleg nem SB-re gondoltam. Nekem is volt Audigy2-es karim, de azt távolról sem nevezném high end cuccnak.)
Köszi a tanácsokat! -
dabadab
titán
Az InnoAX ugyan nem konkretan HIGH-END, viszont van rajta optikai meg koax SPDIF bemenet is, ami hasznos tud lenni (pl DAT transzfernel) - akar masodik kartyakent is, a 4500 forintos ara senkit sem fog foldhoz vagni
Az AudioTrak Prodigy inkabb hazimozis cucc, mint studioba valo, arra ott az Inca 88 - annak viszont nincs Linuxos drivere.
Egyebkent javaslom az Alsa oldalat a tamogatott hangkartyakrol (Bővebben: link) - ugyan nincs itt minden (mivel ok ugye elsosorban chipsetekhez irnak drivereket, nem konkret hangkartyakhoz), de azert eleg sok van, es vannak koztuk jo nevuek is, pl RME. -
WN31RD
addikt
A hangkártyák támogatottságának itt nézhetsz utána: Bővebben: link
Ajánlom figyelmedbe az M-Audio és a Terratec termékeit. -
DDL
őstag
Ezek mi a franctól lesznek HIGH-END-ek?
Üdv: DDL -
Sziasztok!
Légyszíves javasoljatok nekem egy olyan hangkártyát, ami min. 5.1-es, és zenéléshez is kiválló, ráadásul normálisan használható Linux alatt. Tehát van hozzá Linuxos driver és progi. Neten nem nagyon találtam erre vonatkozó informácót.
Köfi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest