- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
És?
Emiatt időnként 2x2=5, aztán elégnek a P4-ek, vagy mi? Ez csak annyit jelent, hogy lehetne jobb is.
Mire is vagy kíváncsi tulajdonképpen? Nyugtass meg: ugye még véletlenül sem arról van szó, hogy milyen proci hibázik kevesebbet, mert Te olyant akarsz akkor venni??? Vagy hasonló... -
zLegolas
őstag
Én nem hiszek az ilyesmiben, szerintem kizárt. Másrészt a gyári teszteken az ilyesmi kibukik. Van egy kádgörbe néven emlegetett minőségbiztosítási fogalom. A lényege az, hogy olyan grafikon szerint döglenek a cuccok normál esetben, mint a fürdőkád. Vízszintes tengelyen az idő, függőn a selejt. Az elején megdöglik minden, ami hibász szerelés, anyag, ilyesmi miatt teheti, az idő előrehaladtával egyre kevesebb a kampec. Aztán hosszú-hosszú ideig minimális darabszám hal meg, az a kád alja. Jó sokára meg ismét elkezd nőni a megdöglő cucc száma, elöregszik, kiszárad, elkopik, stb... prociknál ez sok-sok év lehet kábé...
A cucc jó esetben a kád aljának környékén kerül ki a gyártótól, tehát a hibás cuccoknak elvileg kötelessége a gyártónál kimúlni.
Azt változatlanul nem hiszem, hogy egy kapu pl. üzemi fesz-en és frekvencián belehal abba, hogy 2x2 mennyi. -
orbano
félisten
ha nyomtatási hiba van a prociban, akkor az első bekapcsoláskor általában kiég, vagy nagyon hamar elvékonyodik a vezető réteg és megszűnik jól működni a processzor. amennyiben nincs ilyen hiba, akkor a megfelelő tervezésnek köszönhetően csak nagyon nagyon lassan öregednek el a nyomtatott vezetékek/kapuk, ha egyáltalán képes kiszakítani a vezetéket az átfolyó áram (ehhez nem értek, szóval nem tom pontosan)
-
zLegolas
őstag
Persze, de nem is arra vonatkozott a kérdés, hogy szervízbe hány túlhajtott, égett, törött magos vagy lábas procit visznek be gariztatni ártatlan képpel.
Ha valaki úgy értette a proci hibázását, hogy a Doom 3 ikonjára kattint, oszt' meg a HalfLife 2 indul el, az meg csak saját magát minősíti.
És igen, vannak mindenféle megoldások az ilyesmik kiküszöbölésére, ezért írtam, hogy ki van ez találva rendesen.
nem jelenti azt, hogy a processzor hibásan működik, netán tönkre megy
Te azt gondolod, ha egy proc. hibázik, akkor gondol egyet, és szégyenében elégeti magát, kvázi öngyilkos lesz?Ilyesmi gyak. 100% csak külső okokból következhet be, a fél éve működő dolgok ugyanis nem szoktak csak úgy maguktól tönkremenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Revolut
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest