- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
válasz
Angyalszem #1 üzenetére
ha windows me-n vagy, akkor ujra kell tenni az ie6-ot, azt irja a microfos, bar talan nem pontosan erre a hibara, de artani nem fog akkor sem, ha nem me-d van. sot.
cikk: http://support.microsoft.com/?kbid=318153
ujra tudod telepiteni innen: http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/ie6/default.asp
persze utana a legujabb sp sem art. esetleg meg jobb elmenni a http://windowsupdate.microsoft.com -ra, hogy minden critikus vackot feltehess. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Angyalszem #12 üzenetére
:( Sajnos mégsem itt van a hiba. Pedig már találkoztam párszor hasonlóval és mindig itt volt a kutya elásva. Jelen helyzetben azonban én is csak azt tudom javasolni, próbálsd meg újra feltenni az IE6 SP1-et :(
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Angyalszem #10 üzenetére
Szóval a ''HKEY_CLASSES_ROOT.html'' és ''HKEY_CLASSES_ROOT.htm'' kulcsoknál az ''(Alapértelmezett)'' érteke ''htmlfile'' (mint az 1. ábrán). Ez jó :)
Akkor most kéne kiexportálni a ''HKEY_CLASSES_ROOThtmlfile'' kulcsot (kijelölöd a 2. kép mintájára, majd ''Rendeszerleíró abatbázis'' -> ''Rendeszerleíró abatbázis exportálása''), aztán a kész filet megnyitni valami jegyzettömbbel vagy ilyesmivel, és a tartalmát bemásolni ide a fórumba. (Vagy tedd fel magát a filet valahova netre, hogy letölthessem.) -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Angyalszem #7 üzenetére
Start menü -> Futtatás -> ''regedit.exe''
Innentől szerintem már érteni fogod amit írtam. Ha mégsem, szólj. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Angyalszem #5 üzenetére
A registryben.
Azt kéne tudni hogy mi a ''HKEY_CLASSES_ROOThtmlfile'' kulcs tartalma. (Pl. exportáld ki és másold be ide az eredményt)
Illetve még azt nézd meg, hogy a ''HKEY_CLASSES_ROOT.html'' sé ''HKEY_CLASSES_ROOT.htm'' kulcsoknál az ''(Alapértelmezett)'' érteke az-e hogy ''htmlfile''. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Angyalszem #1 üzenetére
Nézd meg mi van hozzárendelve a HTML fileokhoz! Lehet hogy ott a hiba.
-
.:ADAM:.
aktív tag
válasz
Angyalszem #1 üzenetére
6-os? Próbáld újrarakni az explorert...
Vagy felejtsd el és használj Mozillát ;]
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest