- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Aktív témák
-
Flashy
veterán
volt már rá szükség. ha ügyfél elrontja a Windowsát és nem tudom kijavítani, legegyszerűbb a 3 CDről visszaghostoltatni vele, feltelepített XP, driverekkel, utilok installjai felmasolva, satobbi. a sajátomat én se így csinálnám :) de ahhoz hogy aztán megint elrontsa vagy elromoljon, arra jó :)
-
Flashy
veterán
ugy vettem észre változó :) van olyan notebook amihez adnak 3 CDt és nincs rajta rescue partíció, van amihez 1 darab floppyt adnak és van rescue partíció, meg van amihez minden van. szerintem ha saját maga fogja telepíteni, akkor úgyse a rescue partíció dolgait fogja rendszerhalálnál használni hanem saját maga telepít megint (vagy saját ghost image), ebben az esetben fölösleges fenntartani a rejtett partíciót. persze meg kéne nézni valahogy hogy a rejtett partíción tényleg a helyreállító cucc van-e, bár gondolom, mert mi más.
Aktív témák
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Horgász topik
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest