- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz
Jimmy8 #18248 üzenetére
Szia!
Én továbbra is ajánlom a Klipschet, jelenleg iszonyatos készletkisöprés van, most még az RF-52-es állót lehet kifogni gyakorlatilag féláron külföldről rendelve. Ennek az itthoni új ára 180.000 Ft, ha külföldről rendeled akkor max 95.000-ből megúszod szállítással együtt. Ha gondolod privátban keress meg és írok címet ahonnan én is rendeltem a hangfalaimat.
Üdv!
-
KMT
addikt
válasz
Jimmy8 #18023 üzenetére
Az egy hifis fórum, nyilván tapasztaltabbakból több tag lehet ott. Nem véletlenül javasolják ilyenkor a hangsugárzó cseréjét először. Ha erősítőt vennél, olyan hangfalat kellene keresned, ami az erősítőddel és a szobáddal is jól kijön (egyszerre). Egyszerűbb előbb keresni egy szobához (és ízléshez) illő dobozt, majd ehhez erősítőt próbálgatni. Szóval nem csak azon múlik, hogy a Technics vagy a Magnat a gyengébb-e.
Amit még az avx-ről tudni kell, hogy (az) atc, aki a CAV-okat és a többi kínai csodát árulja, megvette a fórumot és reklámfelületként használja. Ennek fényében érdemes figyelembe venni a tanácsait.
Javaslom, hogy használt dobozt keress, ennyiért már elég jókat ki lehet fogni.
-
L4D1K
őstag
válasz
Jimmy8 #18025 üzenetére
Milyen zenéket és milyen forrásról hallgatsz?
Újonnan ezeket felejtsd el, használtan megérnének sztem 30e ft, és annyiért jó vétel lehetne. DP880A -t talán tavaly év elején kaphattál volna utoljára újat, használtat érdemes vadászgatni, 40-50e között szokott akadni pár havonta egy és az messze jobb minőség mint a 288.
A 20cm es mélyekről annyit hogy nem az kell oda, hanem jó minőségű hangszórók és jól megépített doboz.
Ha 80e a keret, nézz szét a használt dolgok között(nem kell megijedni), igazi finomságokat találhatsz ott a bolti árak töredékéért, főleg most.
-
L4D1K
őstag
válasz
Jimmy8 #18023 üzenetére
Szia, milyen a mostani hangfalad?
A CAV egész hallgatható dolgokat gyárt, sztem marha olcsón. Nekem is CAV van, csak dp880a [link]. Volt szerencsém hallgatni a dp288 ast illetve a dp265 -t is, mindkettőt gyári és hivox tuningon átesett formában is.
A 288 as nak rengeteg és terjengős a basszusa, illetve elég mosott a tere, de ennyi pénzért sajna ennyi jár, a tuning során ha jól emlékszem kapott egy jelentős belső ráncfelvarrást, doboz merevítés, kábelek cseréje, váltó beállítás stb, plusz félig zártra lett alakítva. Így korrekt hangja lett, de ugye ez is pénzigényes.
Milyen árban láttad egyébként? Ha nagyon olcsó lehet megéri megvenni, ha 35-40 akkor felejtős, abban az árban már sokkal jobbakat lehet kapni.
-
krystman
őstag
válasz
Jimmy8 #17898 üzenetére
Én is! De inkább DVD lejátszót használok, mert sok az mp3 és a CD lejátszóm nem viszi még az RW lemezeket sem. Nekem egy Technics SL-PG490 van. Jó cucc, de nem is tudom mikor volt utóljára bekapcsolva. DVD visz így is mindent, hangzásba meg én nem veszek észre a kettő közt semmit, ha audio CD-t is hallgatok. Én ennek a gépes hallgatásnak nem vagyok híve egyáltalán.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Jimmy8 #17889 üzenetére
egyszerűen ezzel nem akarok foglalkozni.
elromlik,megjavittatom.nem lehet javitani,veszek másikat.
ilyen hangot,amik ezek az öregek tudnak,nagyon drágán adnák újonnan.egy 320as denon annyival jobban szól egy mostani hasonló kategóriás 500as denonnál,h a fejlődést is megkérdőjelezem...
-
krystman
őstag
válasz
Jimmy8 #17824 üzenetére
Vagy egyszerűen kiírod CD-re a falc-ot, amit audió CD-nek ír majd ki. És veszteség mentes lesz ugyan úgy. Ezt a AudioDVD Creator progit néztem, és ennek szerintem semmi köze az igazi Audio DVD-hez. Az Audio TS mappában semmi sincs, csak a Video TS-ben. Tehát egy sima DVD amiben PCM fájl van. Ennek nem sok köze van az Audio DVD-hez. Egyik ismerősöm hozott eredezi Audio DVD-ét, és ott az Audio TS mappában voltak a fájlok. Amúgy nekem is ilyen Panasonic DVD-ém van! Szép hanga van neki, de van mellette egy ugyan ilyen csak S29-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest