Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Én rám nagyon haragszanak.... pont benyitottam egy előadásra... 5-6-an már írták is volna alá, mert hogy milyen jól járnának. aztán megkérdeztem az előadót
h mi a különbség e között és az országosan ingyenes képzés között?A választ gondolhatod.... 2f iskola nem átbaszás, csak el vannak szállva az árakkal, meg az ott tanulandó szakmáknak 90%-át Az országos képző központok ingyen csinálják, a maradék 10-et meg feleannyiért + még ilyen olyan támogatást is kaphatsz.)
Tehát úgy mond az ingyenes dolgokért is pénzt kérnek... szóval mégis cak átb@szás!Így én aztmondom menj a be a helyi képzőközpontba és csináld meg ott, olcsóbban kijössz és ugyanazt a paírt kapod! (bács megyében... www.krmkk.hu)
UIÉn is állást keresek... akár távmunkát is.... weblap szerkesztés, moderálás, újság szerkesztés, tesztelés, bármi jöhet!
Köszi
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Bács megyében a www.krmkk.hu oldalon vannak infok... a többiben meg nem tudom...
Googlébe beírod h képző központok és rá keresel a hozzá közel lévőre. VAgy be mész a munkaügyi központba és megkérdeed h nem tudják-e hol van a közelben.
Tudniuk kéne, mert oda közvetítik a munkanélküli diplomásokat is.NA ne offoljuk szét a topicot..
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó GeForce RTX 3080 VISION OC 10G
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó lemez meghajtós PlayStation 5 (Garanciás)
- MSI Katana GAMER Notebook! 15,6" / i7-13620H / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro 12CPU/18GPU 36GB/512GB SSD Magyar bille Azonnal átvehető.
- Sports Smart Watch óra
- i5-6600K/víz/Z270/16GB/2x256GB SSD M.2 RAID/2TB HDD/BQ! 850W/TT Core V51/Wifi
- HP Compaq Presario, gyári PC. Hibátlan, szép állapotú.
- Xiaomi M365 M365 Pro M365 Pro2 1S Essential tömörgumi, M365-hoz Pro kijelző, stb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest