Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Copyka1
csendes tag
A OnePlus 12 is brutálisan sokat bír és a töltése is ugyanaz.
"Ezt a Snapi-t nem meri senki underclock-olni? Nem kellene sok neki, de akkor nem lehetne Antutu bencsmájkrém' bajnok." -Minek ? Majd a techguruk akik akarják tesztelgetik
"Tudom, hogy ROOT-tal lehetséges, de nem szeretem piszkálni a rendszert a banki és tőzsde appok miatt." - teljesen felesleges.[ Szerkesztve ]
-
Nálam ez a telefon egy perfekt következő lépés lehetne a 8T-ről, mert végre az akkukapacitásban is sikerült jelentőset előre lépni. Csak az a fránya Snapdragon fogyasztása...
ARM cuccokkal volt szerencsém dolgozni, és ~80% teljesítményt hoznak 50% fogyasztásból ha az ember lejjebb tud adni - kifizetve persze a drágább chip-et.
Ezt a Snapi-t nem meri senki underclock-olni? Nem kellene sok neki, de akkor nem lehetne Antutu bencsmájkrém' bajnok.
//Tudom, hogy ROOT-tal lehetséges, de nem szeretem piszkálni a rendszert a banki és tőzsde appok miatt. -
SD4 és + 500mah, annyira nem erőltetették meg magukat, a kötelezőket hozza semmi több.
-
válasz
Busterftw #10 üzenetére
Becsülöm a kitartásodat. 5 évnyi 7 Pro után, és 1 hónapnyi 12R használatot követően már észre se veszem a lyukat. Nem mondom, én is szívesen fizetnék egy teli kijelzőért, de úgy néz ki, ez a vonat végleg elment. Nekem igazából a privacy miatt tetszett leginkább, hogy zárva volt a kamera fizikailag.
[ Szerkesztve ]
-
realist
őstag
Annyira elégedett vagyok a 12-vel, hogy hosszú idő után fel sem merül a csere gondolata. Nem gondoltam, hogy egyszer ez a pillanat is eljön
-
hdavid1
tag
Ha valóban IMX882 lesz a zoomkamerában, akkor az még rosszabb lesz mint a 12 zoomja. Akkor nem lesz jó minőségű 6x-os szenzorzoom, az IMX882 nem igazán jó a teljes felbontású fotózásban.
Gen 4 meg még forróbb lesz mint a Gen 3?
-
mrThomi
addikt
Szuper, legalább hamarabb értéktelenedik a 12
-
joey04
titán
Ez a 6000 mAh körülti trend évek óta az első komoly előrelépés.
-
Busterftw
nagyúr
Mar csak a "Pro" verzio kell belole, lyuk nelkul es motoros kameraval
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előbb jön a 3 nm Snapdragon chip, hamarabb startolhat a friss OnePlus mobil is.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest