Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Azzal játszottam persze, de nálam sem vette fel a botot :F
Ill. ráálltam és kiirtra, hogy felvettem, utánan visszamentem és már nem irt ki semmit... Viszont megjelent nálam a bot, ha jól emlékszem, támadni tudtam (volna) vele :F
viszont tetszett, hgoy nem tudtam mit kell csinálni és össze-vissza boklásztam és egy nap után szólt, hogy már egy nap eltelt és még semmit sem csináltam :) -
TrollBalint
addikt
Az igaz, hogy a randommal nem lehet igazán jó térképet csinálni, de mikr nincsen neted, vagy nincs már új pálya, amit valamelyik haver ne ismerne, akkor jön jól, ugye mert kritériumok vannak... :) Legnagyobb pálya, legnehezebb fokozaton a térkép is, meg pálya is... :) És legyen úgy, hogy haverral szövetségben vagyunk, a gép meg szintén, de ellenünk ugye... :)
Ez az igazi kihivás, persze teljesiteni szinte lehetetlen... :))
Ami a heroes 4-be alegjobban tetszett (a második kiegészitésben), hogy ott már meglehetett adni, hogy a lények mozogjoanak, mármint azok is, amik havonta jönnek :)) -
TrollBalint
addikt
Nekem bejött nagyon, főleg, hogy lehet a hőssel gyakni :D
persze az 5-ben:
-Hőssel nem lehet harcolni :(
-nem lesz több szintes térkép :((
-nem lesz még véletlenszerű térkép generátor!!! :(((
(Mi a haverommal mindig úgy szoktunk játszani, 2-ben, 3-ban, hogy random térkép, mi ketten szövetségben, gépek szövetségben ellenünk, legnagyobb térkép legnehezebb fokozat :DD (a játéké is, és a térképé is :)) )ú
Valaki irta, hogy az Age of Wonders jobb, min t a Heroes. Elsőre nekem is tetszett, de aztán valahogy egy sikúvá vált... :( //mondjuk én heroes rajongó vagyok :)) )
De ami nagyon tetszett benne, hogy lehetett a hőssel harcolni (akkoriban még nem lehetett a heroesben), és a csata. Kegyetlen nagy harctér, ráadásul a szomszédos egységek is részt vettek, viszonylag logikus harcrendszer (a repülő lényt csak repülő lény tudta megsebezni, vagy ijássz, ill. visszatámadáskor)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged