Aktív témák
-
Loretto
veterán
Még javasolnám a 6600GT topicot: [link], hátha találkozott más is ilyen hibával.
-
mazda626
addikt
válasz
reepamester #1 üzenetére
Kollega linkelte a helyes topikot a kérdésednek, de a leírtak alapján memóriahibás lett. Ha van garanciád még rá, akkor cseréltesd ki.
-
sgergi
veterán
válasz
reepamester #1 üzenetére
Kár volt új topikot nyitni, ide írd:[link]
-
reepamester
csendes tag
Nos azért kérek segítséget mert van egy MSI NX 6600 GT VTD 128-as vga-m és érdekes képet adott be miután az egyik nap bekapcsoltam
a bios szokás szerint bejelentkezett de kb 1cm es részen csíkokból ált a kép szóval 1cm jó aztán 1cm csíkos volt azt hittem
pillanatnyi hiba de nem innentől kezdve a gép így indult de a windows már nem jött be mert dos modban nézhetetlen volt a kép ekkor kivettem szétszettem a VGA -t ujra
ezüstszilikonoztam a hűtőnél és összeraktam na ezután ugy indult a gép hogy bekapcs DEL-gomb nézhetetlen bios kép 5-8 perc túráztatás utánna RESET -majd talán kapok normális képet ehez kérnék segítséget minnél hamarabb !!!!! hogy mit kéne vele csinálni hogy végre újból rendesen üzemeljen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest