- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
azt a részét tudja visszahozni, ahova nem írt a Win install. ha előtte töredezett volt a vinyó akkor teljesen véletlenszerű hogy melyik fileok maradtak meg. mondjuk ekkora baklövés után én nem az mp3makat sajnálnám, azt úgyis khm megveheted megint, inkább a saját privát adataimat.
-
CuKoR
senior tag
-
CuKoR
senior tag
mondtam h gugle ...Bővebben: link
-
-
[HUN]Zolee
őstag
Ha szerencséd van akkor 100-120gb adatot tucc visszaállítani hiba nélkül, de mp3-akat nem érdemes, vagy csak afontosakat, mert összekeverednek a számok (1 számon bellül több szám részletei is belekerülhetnek) Én ilyenre a GetDataBack NTFS nevű progit ahsználom, de van az origo.hu/szpftverbázisában is iylen progi, csak nem tom a nevéz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest