- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Jo kerdes hogy miert, minthogy nincs pijo alapu dvd irom /sot meg a 708-ra is meg mindig varok:-))))/ ezert erre nem tok valaszolni, Agyzuzonak ellenban igaza van a pijo gyakran frissitgeti a bios-t /igaz neha nem egeszen jo fele:-(((/ es gondolom sokan ugy vannak vele hogy a gyarto csak jobban ismeri a sajat cuccat mint a cimkezok, meg lehet hogy egy ket rejtett dogot jobabnkezel, mongyuk az is igaz lehet, hogy a teac biost is a pijo-ek agyak es ok /pijo/ irjak at.
udv
neduddki -
kicsit uppolom a topikot, mert én is ilyen írót szeretnék venni, de nem akarok uj totyikot nyitni neki
szoval tapasztalatok érdekelnek:
-írási minőség
-válogatós-e lemezek tekintetében
-melegszik-e
-uj frimware jobb-e
meg ilyenek
thx -
Panther
HÁZIGAZDA
Lehet hogy az a firmware jobb. Talán stabilabb (bár ha a Teaccal is hibátlanul müxik...?), talán valamivel többet tud. Lehet hogy az támogatja már az UV-Ray lemezeket is :)
-
Club
őstag
Sok skert:DD
-
Club
őstag
Bezony..
Előferdülhet.
nekem pl egy lg író,az itennek sem hajlandüó megenni a Primesecview cd-ket(remélem jól írtam:DD
De most akkor nem is megy az íród?
Vagy cak a lemez szar? -
Da Priest
csendes tag
Kösz szépen!
Asszem megtaláltam a ''hibát'',de én ilyennel még nem találkoztam...szóval egy +RW-t próbáltam megírni,és addig,amíg nem próbáltam ezt a +-os szart írni,addig működött rendesen...szóval jobban megnéztem az RW-t,és ha jól látom
anyaghibás...de ettől ilyen szinten hanyatt dobná magát az író? -
Club
őstag
Ha a bios láttya, akkor az oprendszereben van a hiba.
Távolíts el minenféle írót, olvasót a rendszereszközökból, és csinálj hárdverdetektálást.
ja..
És ha esteleg a Nero-t teted fel, sasold meg. ill vedd le, mert ha létrehoz egy virtuláis meghajtót, (vagy bármiylen más cd író progi), akkor lehet az kever be.
Egyik haverom így nemtudta hazsnálni a cd-íróját 2 hónapig:DD -
Da Priest
csendes tag
Szisztok!
Szóval : most vettem egy a címben szereplő Teac írót,átflasheltem pio-vá,egy dvd-t megírtam vele,aztán most egy író progi sem látja...(Nero,Powermax)...viszont a bios/eszközkezelőben látszik,a berakott dvd-ket olvassa,csak írónak nem ismeri fel semmi...Ja,a DvdDecrypter aszonya rá,hogy :
''I/O error; CDB 12 00 00 00 38 00; Interpretation : Inquiry;Reason : Egy a rendszehez csatlakoztatott eszköz nem működik''
Egyébként egyedül van sec.masteren...
Mi lehet vele?A gari azzal ugrott,hogy átflasheltem pio-vá...
Help pls!!!
Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- LEGO klub
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Subaru topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest