Hirdetés

Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Feketelyuk

tag

válasz Zsu_ #6 üzenetére

Nos amikor a mini CD-ről felinstallálom a programokat az asztalra felkerül
    többek között egy ''mobil'' nevezetű ikon is. Ha az adatkábellel össze van kapcsolva a mobil és megnyitom az említett ikont akkor a mobil INTÉZŐjében
    található mappák kerülnek fel. Ezekbe van többek között:-animation, -data objects, -pictures, stb... A pictures mappában találhatók az alacsony és magas felbontású képek. Ha az ''explorer szerű'' asztalon rákattintok a címsor felett a
    MAPPA ikonra, a képernyő bal oldalán -úgy mint mikor az előzményeket nyitom meg- az összes meghajtó megjelenik. Már csak annyit kell csinálni, hogy a pictures mappát -vagy azt megnyitva az almappákat vagy a *.jpg fileokat egérrel
    egyszerűen át kell húzni valamelyik meghajtóra vagy a meghajtón megnyitott
    akármelyik mappába. Igy kerülnek át a képek a még mindig a mobil memóriájában lévők a HDD-re ahol már meg lehet őket nyitni megtekintésre. Lehet, kissé bonyolultan írtam, a valóságban pár kattintás az egész! A kábel a COM1 porton
    van. Áttöltés után lehet bontani a kapcsolatot. Ha van még kérdés szivesen válaszolok!

• Feketelyuk

tag

válasz Zsu_ #2 üzenetére

Igen mindent megcsináltam de a telefonban csak infrás és vezeték nélküli átvitelre van lehetőség!?! Bár hallottam valahol, hogy sikerült valakinek kábellel is letölteni a képeket de nem ismerem a beállításokat. A képernyőn megjelenik a *.jpg file (a telefonban lévő)
    neve, ha rákattintok jelez, hogy mentsem v. másoljam át a telefonból de nem csinál semmit...

Új hozzászólás Aktív témák