Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelyuk
tag
Nos amikor a mini CD-ről felinstallálom a programokat az asztalra felkerül
többek között egy ''mobil'' nevezetű ikon is. Ha az adatkábellel össze van kapcsolva a mobil és megnyitom az említett ikont akkor a mobil INTÉZŐjében
található mappák kerülnek fel. Ezekbe van többek között:-animation, -data objects, -pictures, stb... A pictures mappában találhatók az alacsony és magas felbontású képek. Ha az ''explorer szerű'' asztalon rákattintok a címsor felett a
MAPPA ikonra, a képernyő bal oldalán -úgy mint mikor az előzményeket nyitom meg- az összes meghajtó megjelenik. Már csak annyit kell csinálni, hogy a pictures mappát -vagy azt megnyitva az almappákat vagy a *.jpg fileokat egérrel
egyszerűen át kell húzni valamelyik meghajtóra vagy a meghajtón megnyitott
akármelyik mappába. Igy kerülnek át a képek a még mindig a mobil memóriájában lévők a HDD-re ahol már meg lehet őket nyitni megtekintésre. Lehet, kissé bonyolultan írtam, a valóságban pár kattintás az egész! A kábel a COM1 porton
van. Áttöltés után lehet bontani a kapcsolatot. Ha van még kérdés szivesen válaszolok! -
Poctar
senior tag
válasz
Feketelyuk #1 üzenetére
Bár írtad, hogy mükszik a másolás. Azért mégis megjegyezném, hogy sokszor az adatkábel nem jó, nem kompatibilis a telóhoz. Még az is előszokott fordulni, hogy a pc-n lévő progi nem friss verzió. Vagyis az adott progi nem ismeri fel a telót.
Előfordulhat az is, hogy a telefonban be kell kapcsolni egy dolgot és mehet is az adatátvitel. Persze van amikor a Pc-s progin is állítani kell.
Azt hiszem jelen esetben pont ez volt a hiba.
[Szerkesztve] -
Zsu_
senior tag
válasz
Feketelyuk #4 üzenetére
halljuk, mi volt az!
-
Shim
őstag
válasz
Feketelyuk #4 üzenetére
és mi az? hátha mást is érdekel esetleg, később...
-
Feketelyuk
tag
válasz
Feketelyuk #3 üzenetére
Megtaláltam a pofonegyszerű megoldást.
ZÁRHATÓ -
Feketelyuk
tag
Igen mindent megcsináltam de a telefonban csak infrás és vezeték nélküli átvitelre van lehetőség!?! Bár hallottam valahol, hogy sikerült valakinek kábellel is letölteni a képeket de nem ismerem a beállításokat. A képernyőn megjelenik a *.jpg file (a telefonban lévő)
neve, ha rákattintok jelez, hogy mentsem v. másoljam át a telefonból de nem csinál semmit... -
Zsu_
senior tag
válasz
Feketelyuk #1 üzenetére
De mi a probléma pontosan?
Feltelepítetted a progikat, bedugtad a kábelt, és nem műxik? -
Feketelyuk
tag
Van egy S55 SIEMENS mobil. Az a gondom, hogy a hozzácsatolt kamerával készített képeket nem tudom a PC-re letölteni. Csak adatkábel van hozzá és a feltelepített programok. Ki tud segíteni? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Yettel topik
- Autós topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Formula-1
- iPhone topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest