- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balux
tag
na megcsináltam amit moon leirt, nem volt nagy varázslat...
és minen ok
köszi minenki
részemről a totyik süjjezthető kiv. ha a nagyérdeműek tovább szeretnék folytatni a
fix ip / nemfix ip, de akkoris című vitát ...hehe
nyugodtan... -
Balux
tag
lehet barbárság volt ezért totyikot nyitni
de ahogy nézem eléggé nagy lett itt a tolongás
ennek örülök, moonman cikkét minggyá át is rágom, remélem ott lesz a megoldás...
amugy a felét sem értettem annak amiről itt dumáltatok
de ugy tűnik érdemes volt feldobnom a problémát -
battag
aktív tag
Ezt a problémát Moonman már elég sokszor elénekelte, sőt még külön cikket is szentelt neki a weboldalán! Ott minden megtalálható és megérthető!
[link] -
tomcs
őstag
válasz
ssolitude #22 üzenetére
hmm az amit erdoke mutatott. ip-t talalj ki vmit, ilyen 1.2.3.4 tokeletesen jo, csak fogadja el. tudom hogy van vmi szokasos belso halos cim is de nem tudom.
egyebkent ez igy nalam is mukodik
btw kabelnel meg azert nem is kell mert ott van dhcp ami valaszol idoben es nem var a rendszer
(meg bocs, azt hittem abba kotsz bele hogy ethernet vezerlonek fizikailag tenyleg nincs sok koze az ip cimhez, az ugyanis mac cimek alapjan kommunikal) -
anulu
félisten
válasz
ssolitude #20 üzenetére
Start menü - Beállítások - Hálózati beállítások. ott kiválasztod azt a hálókártyát, amelyikhez csatlakozik az ADSL (nem a tárcsázásának a kapcsolatát!), tulajdonságok. TCP/IP tulajdonságok, és ott szépen fix ip-nek beállítod, hogy pl 10.0.0.1, DNS-hez nem írsz be semmit. subnet masknak mehet a 255.255.255.0 vagy 255.255.0.0, de ha az ip beírása után nyomsz egy ''Tab''-ot, akkor beírja valamelyiket magától, azt el lehet fogadni
[Szerkesztve] -
ssolitude
őstag
S akkor oda milyen IP-t kell írni???
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
amúgy elméletileg max 1 percre állhatna meg a rendszer. ez a ''fagyás szerűség'' azért van, mert DHCP-től próbál ip-t szerezni a hálókártya.
-
anulu
félisten
válasz
ssolitude #14 üzenetére
akkor vmi más gáz lehet nálad. nekem 3 éve van ADSL, és a hálókártya fix ip-vel megy azóta. a dolog lényege, hogy ez az IP cím csak a Win számára létezik, ennek köze nincs az ADSL-hez, mert az PPPoE layeren keresztül kommunikál. fix ip-t kábeles netnél (T-Com, UPC), nem lehet adni, mert ott közvetlen TCP/IP-n keresztül megy a kommunikáció.
1 szó, mint 100: ADSL-nél működnie kell a fix ip.s dolognak. -
tomcs
őstag
-
Balux
tag
simán bekapcsolom a gépet, és mióta adéeselem be lett kötve (elötte qva gyorsan bebootolt az xp) azóta avast, msn iikon megjelenik stb és amugy ugyebar bejelentkezik, frissit kb 12 mp alatt, most meg 3 percig fagy, közben megnyitom a csatlakozás buttont (mert magátol nem csatlakozik) és miután elmult a baja csatlakozik...utána semmi abaja gépnek!
szal a tálca irgalamtlan le fan lassulva, netezni ugyebar nem tudok, start ikont megnyomom fagy stb más mindent lehet közben, de a tálca meghal, így majd 5 perc mire nethez jutok
(ennyi idő alatt eljutok egy netkávézóba is)
ha érdekes nfos is boot al indul ...
kösz i előre is!
b
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest