- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
McCoy20
tag
Hali All!
Hatalmas gondban vagyok, van egy fent említett hangfalsettem, de ma reggel kifingott
Beakartam kapcsolni, felvillant egy pillanatra a power led de ki is aludt. Azóta semmi, néztem, hogy kábel nincs e megtörve, de semmi ilyet nem találtam.
Szétszedtem a mélyeládát (részben) sikerült kiszednem a belső egy részét, de olyan faramuci módon van megcsinálva, hogy rendenes nem tudom átnézni a panelt, mivel ilyen alulemezzel van leborítva (gondolom elektrommágneses árnyékolás).
Az elsőr részbe a ládának ahol a tekercs van, nem fértem hozzá, lehet ott van a gond fingom nincs.
Ha valaki ennek szakértője, vagy tud ajánlani valami komoly szervízt ahol megtudnák nézni azt megköszönném.
Most kíméljenek meg azok akik jönnek vele, hogy dobd ki meg ilyenek, mert nem fogom kidobni (az összes hangszóró mind jó, csak a tápja vagy nemtudom hogy mi ment ki amihez nem férek hozzá). A másik, hogy nagyon jó hangja volt, most nincs felesleges 20-30k -m hogy újat vegyek...
Thx még1szer
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bambano: Bambanő háza tája
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Xbox Ultimate előfizetések
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest