Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Colson
csendes tag
Az a helyzet,hogy vettem zsírúj félgépet Asus P5K3 Deluxe-ot,E8400et és 2giga 1600-as ocz ddr3-as memcsit.Csak éppen meg sem mozdul így együtt,ram nélkül ram hibát jelez,ha beleteszem a két memcsiből akármelyiket akármelyik slotba akkor semmi egyátalán,csak forognak a ventik és halott az egész.Már több helyen kérdeztem,kb semmi válasz nemjött rá.Ha van vmi ötleted akkor nefogd vissza magad de gazából mostmár inkább olyasvalakit keresnék akinek hasonló cuccai ill legalább ddr3as lapja,memcsije van és hajlandólenne segíteni kipróbálni ezeket a cuccokat ill egy bios-t frissíteni a lapomban mert jelenlegi állapotban még eztsem tudom megtenni.

Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- World of Warships
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest