- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
mechast
csendes tag
tudom hogy a legjobb helyen járok
azért ide irtam. Csak van egy csomó dolog amiket nemértek. Szakszavak megminden. Pl egy Videókártyának számtalan tulajdonsága van, nem csak a memóriája meg a sebessége. És elképzelésem sincs hogy mire jók.
Igazából most szar tárcsázós netem van, szóval pénzbe kerül megminden, és ezértis lenne jó egypár tutorial, mert azokat csak KLIKK és leszedem. De azért még persze olvasgatom majd a fórumotCsak valami kezdésnek kéne.
-
mechast
csendes tag
Hi!
Igazából nemnagyon vagyok otthon a hardver témákban. Csak alap dolgokat tudok szerelgetni. Igazából jósok tutorialra meg mindenféle leírásra van szükségem. Minnél tübbet akarok tudni. Mind a hardverek tulajdonságai, felépítése és mind a tuningolás is érdekel. Tudna nekem adni jó doksikat?
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest