- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
Aktív témák
-
Hercooles
aktív tag
ez tényleg így van, csak amint visszarakom a jumpert kikapcsol a gép... csak addig működik, amíg safe mode -ban van
Miközben megy a gép, akkor rakod át a jumpert?
Biztosan teljesen letisztitottad a proci felületéről amit szétkentél, mármint ha ezüst paszta volt!?
Sztem legegyszerűbb módja, ha más gépében kipróbálod a procit. -
Tom5
addikt
Az a gond, hogy a ''safe mode'' az fixen 100 MHz FSB, és nem lehet a BIOS-ben állítani!
hmmm....nálam úgyvan,hogy:Jumper át,safe mód,fsb 166 mhz-re állít,mentés,reset...kinyomom a gépet,jumper vissza,gép indul és minden rendben...166fsb-n megy a cucc...
Azért nézd meg a proci magját...kis mozdulattal is lelehet sarkazni..tapasztalat... -
Tom5
addikt
Dettó ugyanez a konfigom...csak 2800+ os procival...pár héttel ezelőtt új hűtést vettem a procira és sikeresen lesarkaztam a procit
namost...a procim nemvolt hajlandó 2800+ on elindulni csak 2500+ on illetve 2600+ on tudom hajtani,de akkor is a réginél sokkal jobb hűtésemmel 50-60 fok között megy a cpu...nemlehet,hogy Te is lesarkaztad?!És azért nemáll fel a rendszer?Ha safe módban visszarakod az fsb-t 166mhz-re(2500+) akkor kreházik a gép?Ja és...ezüstös pasztát használsz?!Mert a sima paszta nemtesz kárt a prociban..tapasztalat..de az ezüstös okozhat krehát...
Szerintem tedd 166mhz re az fsb-t és nézd+ úgy mizu!Ha kreha,nézd+ a procit megint!Óvatosan!És tisztítsd le tégy rá sima pasztát!De keveset,ne sokat!Hűtés fel és úgy teszt...hamár leszeded a hűtést,nézd+ a proci sarkait,nem-e sérült meg!Nálam egy pirinyó sarkazás is gondot okozott...Remélem nálad nemez történt...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Windows 11
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged