- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
Derrrick
tag
O.K., kösz megkeresem és kipróbálom, csak továbbra is attól tartok, hogy boot-képtelenséghez vezet, ugyanis megpróbáltam már beállítani az emlékeim szerinti default értékeket és cseszett boot-olni. Ugyanúgy, mint mikor minimális változtatást eszközöltem a beállítások között (ad absurdum semmit nem változtatttam) és újraindítottam, de ahogy írtam másodszori boot kísérlet már nem megy...
-
Derrrick
tag
Igazság szerint a proci értékeit állítgattam, de kisütés után nem az alapbeállításokat adta vissza (166MHz, 11.5x), hanem valami jóval alacsonyabbat (100MHz, 11.5x). Ez persze még nem is lenne baj, ha hagyna rajta változtatni, de bármit állítok a BIOS-on, nem tud boot-olni, hanem megint kisüthetek és kezdődik az ördögi kör.
A feszültséghez egyébként nem nyúltam. -
Derrrick
tag
Hát igen, ettől félek én is, hogy valahol valami rossz érték van megadva, csak azt nem tudom hol. Amúgy kisütés után illik még rossz értéknek magmaradnia, ami akadályozza a reboot-ot? Csodálkoznék, mert ez így elég ''önmegsemmisítő'' rendszernek tűnne.
Sajnos a reset gomb nyomkodása nem vezetett az utolsó helyes beállításokra történő visszatérésre.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő