- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Hirdetés
Aktív témák
-
Derrrick
tag
O.K., kösz megkeresem és kipróbálom, csak továbbra is attól tartok, hogy boot-képtelenséghez vezet, ugyanis megpróbáltam már beállítani az emlékeim szerinti default értékeket és cseszett boot-olni. Ugyanúgy, mint mikor minimális változtatást eszközöltem a beállítások között (ad absurdum semmit nem változtatttam) és újraindítottam, de ahogy írtam másodszori boot kísérlet már nem megy...
-
Derrrick
tag
Igazság szerint a proci értékeit állítgattam, de kisütés után nem az alapbeállításokat adta vissza (166MHz, 11.5x), hanem valami jóval alacsonyabbat (100MHz, 11.5x). Ez persze még nem is lenne baj, ha hagyna rajta változtatni, de bármit állítok a BIOS-on, nem tud boot-olni, hanem megint kisüthetek és kezdődik az ördögi kör.
A feszültséghez egyébként nem nyúltam. -
Derrrick
tag
Hát igen, ettől félek én is, hogy valahol valami rossz érték van megadva, csak azt nem tudom hol. Amúgy kisütés után illik még rossz értéknek magmaradnia, ami akadályozza a reboot-ot? Csodálkoznék, mert ez így elég ''önmegsemmisítő'' rendszernek tűnne.
Sajnos a reset gomb nyomkodása nem vezetett az utolsó helyes beállításokra történő visszatérésre.
Aktív témák
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen R5 2400G
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest