- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
JbubiJ
csendes tag
behalt az op rendszerem. garancia pecsétem van ne mtudom szétszedni a gépet. bennt ne mcsinaljak meg az adatok lementését azt mondtak. nekem viszont azok kellnének. 1 partyciom van csak. van egy külső vinyom. valami op rendszert rá szeretnék rakni és be szeretnék bootolni vele a gépre h lementsem az adatokat a vinyorol és formázhassam. de pl ubuntut probaltam ami nem jött össze a telepítésnél mer a xreating virtual disks részeknél mindig megakad(de csak külső hdnel) xpt valamiért nem tok feltenni. és megprobaltam azt is h áthúztam a géprol a feltelepített ubuntut a külső vinyora de az vagy nem működik vagy nem látja valamiért a gépem a hddt pedig beallitottam onnan valo bootolásra. Kérlek segítsetek ha tudtok. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest