- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
DDTS-100 közbeiktatásával - csak ez nagyon megdobná a költségeket...
szerk: Azért a megjelenítő sem került két millába: Sony KV-29FX66: Bővebben: link
Bárcsak prociból lenne FX66-osunk!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Ráadásul most láttam 78K-ért a GW S750-et... Azért 20 négyzeten már lehet ráció a 7.1-ben, dekóderrel. Csak ha a MW árát sokallottam ezzel a felállással, akkor 25K-val többért GW?
Nehéz döntés, még szüleimmel is egyeztetni kell, mégiscsak Nekik lesz, s érthető módon adott pénzből a lehető legjobbat szeretném kihozni. Mindenesetre holnap megyünk meghallgatni a Philips-et, viszek valami jó kis hangfaldolgoztató filmet, kíváncsi leszek az eredményre.
Édesapám nemrég szólt, hogy látott egy Dyras cumót 50K-ért, ami ugyanazt tudja, mint az LX3900. Erről azért rövid úton lebeszéltem. -
törölt tag
Köszi szépen a gyors választ!
Úgy néz ki szűkül a kör, nezetesen a Creative esik ki, mivel DDTS 100-al és egy külön lejátszóval társítva már jóval kedvezőtlenebb ár/érték mutatóval rendelkezik...
A harmadikkal az ár a problémás tényező, pedig lenyűgöző, mit szól. Tudnál valami korrekt kis lejátszót ajánlani mellé? (Itt már nagyon szem előtt tartva az árat.)
A Philips cucc vajon mit nyújthat hangzásban a Logitech-hez képest? Van esetleg tapasztalatod az ilyen berendezésekkel kapcsolatban? -
törölt tag
Hali!
Na, eljött az idő, mikor a család idősebb tagjait (gyk.: szüleim) is megfertőzte a surround őrület! Ez oké, de édesapám a Metro-ban látott egy Philips LX3900-at, 85K-ért. Nekem meg halvány gőzöm sincs, hogy megérheti-e azt a pénzt, tehát dilemmában vagyok, mi legyen:
1, LX3900 (DVD / DVD-R / DVD-RW / VCD / SVCD / CD-R / CD-RW / DivX / JPEG / SACD, MP3 lejátszás, képméretarány : 04:03 és 16:9, Dolby Digital / DTS / Dolby PL II dekóder, 300W RMS, AM / FM RDS tuner)
Így néz ki: Bővebben: link
2, Creative MW 550, mellé valami dekóderes lejátszó, esetleg optikai bemenettel, max. 30K-ért. (Javasolhatnátok párat, ami ilyen, s minőséget is nyújt.)
3, Logitech Z-5500, valami gánnyal társítva, ami azért képes arra, hogy SPDIF-en 96kHz-vel lökje ki a digitális jelet, s nem árt, ha DivX-et is lejátszik, minél olcsóbban ugye.
Tehát 20 négyzeten kellene csodát művelni nagyon maximum 100K-ból, DivX lejátszás is jól jönne, optikai bemenetet sem vetném meg...
Segítsetek légyszi! -
törölt tag
Kár.
Amúgy a kompatibiltási gondot könnyedén meg lehet szüntetni:
Bővebben: link -
törölt tag
Nettó 44,080 Ft -> bruttó 55,100 Ft-ért hirdetik. Maga a cég, ahogy olvastam, nagyker is egyben, csak most nyitottak a végfelhasználók felé...
Én is olcsónak tartom, de ennek ellenére (vagy éppen ezért) érdemes lehet kipróbálni. (Persze a fizetési feltételek tisztázása után.)
-
törölt tag
Senkinek sem szeretném az üzletét rontani, de 50k + ÁFA az 62.5k, míg az Ipon bruttó 55.1k-ért árulja ugyanazt...
-
törölt tag
-
törölt tag
Ha a kettő közül kell választani, akkor Audigy OEM-et, újabb, jobb. (Au2 ZS is létezik OEM-ben 14k körül, de itt a Ph!-n használtan biztos lehet olcsóbban is boltolni...)
mod: Most látom, ez 7.1-es rendszer, ezért nem ártana hozzá egy 7.1-es kártya sem. A Live!-ból biztos létezik ilyen, sima Au-ból viszont nem tudom.
[Szerkesztve] -
törölt tag
97?
Annyiért már a Gigaworks S750-et is megkapod, s még marad is pénzed!
A depo.hu-n néztem, a Varázspálca és a PC Land is 55k körül árulja. Bővebben: link
Személyes tapasztalatom csak az előbbi céggel van, a Z-5500-asomat vettem náluk, korrekt módon álltak az egészhez, merem ajánlani őket! -
törölt tag
Mit szolsz inkabb egy Creative Inspire 5.1 5700 Digital-hoz?
Bővebben: link
Nagyon baba cucc, minden tekintetben siman lemossa az altalad emlitett berendezeseket, az ara is - igaz, nem sokkal de - 60k alatt van.
A Z-5300 is tuti valasztas, de nagyon korulmenyes beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest