- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
DVD forumban talaltam a kovetkezo rendszert. http://www.acousticsolutions.net/product.asp?ID=128
Igeretesnek nez ki,de a lenyeg hogy hogyan szol.
Optikai bemenete is van.50k az ara.
Aki hallotta mar mukodes kozben, az irjon rola egy kicsit. -
pcgames
csendes tag
Hol tudom kihsználni az 5.1-et?
7.1-et? -
törölt tag
-
törölt tag
DDTS-100 közbeiktatásával - csak ez nagyon megdobná a költségeket...
szerk: Azért a megjelenítő sem került két millába: Sony KV-29FX66: Bővebben: link
Bárcsak prociból lenne FX66-osunk!
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
válasz
#72042496 #141 üzenetére
Egy dologra vagyok én kiváncsi, hogy miként gondoltad a Gigaworks-öt összekötni egy asztali DVD lejátszóval? Mert ha jól gondolom, akkor a szüleid nem PC-ről akarnak filmet nézni, vagy igen? (Bár egy 137 centis Hitachi monitorral! Bővebben: link)
-
Belphi
csendes tag
Sziasztok!
No megvan az mw, nagyon komolyan szól.
Szerintem az alattunk lakót a sirba fogom vinni.
Még tesztelgetem egyébként a dolgot, úgyhogy később írok még az eredményekről.
Egyébként nem tudtok valamit honnan lehetne leszedni jó kis ac3 teszteket?
Amiben igazán kijön az 5.1. Rákerestem a fórumon, 1 db-ot találtam amit egy srác csinált, de 2003-as, már nincs a helyén az anyag.
Ha tudtok valamit írjátok már meg.
Köszi -
törölt tag
Ráadásul most láttam 78K-ért a GW S750-et... Azért 20 négyzeten már lehet ráció a 7.1-ben, dekóderrel. Csak ha a MW árát sokallottam ezzel a felállással, akkor 25K-val többért GW?
Nehéz döntés, még szüleimmel is egyeztetni kell, mégiscsak Nekik lesz, s érthető módon adott pénzből a lehető legjobbat szeretném kihozni. Mindenesetre holnap megyünk meghallgatni a Philips-et, viszek valami jó kis hangfaldolgoztató filmet, kíváncsi leszek az eredményre.
Édesapám nemrég szólt, hogy látott egy Dyras cumót 50K-ért, ami ugyanazt tudja, mint az LX3900. Erről azért rövid úton lebeszéltem. -
törölt tag
Köszi szépen a gyors választ!
Úgy néz ki szűkül a kör, nezetesen a Creative esik ki, mivel DDTS 100-al és egy külön lejátszóval társítva már jóval kedvezőtlenebb ár/érték mutatóval rendelkezik...
A harmadikkal az ár a problémás tényező, pedig lenyűgöző, mit szól. Tudnál valami korrekt kis lejátszót ajánlani mellé? (Itt már nagyon szem előtt tartva az árat.)
A Philips cucc vajon mit nyújthat hangzásban a Logitech-hez képest? Van esetleg tapasztalatod az ilyen berendezésekkel kapcsolatban? -
törölt tag
Hali!
Na, eljött az idő, mikor a család idősebb tagjait (gyk.: szüleim) is megfertőzte a surround őrület! Ez oké, de édesapám a Metro-ban látott egy Philips LX3900-at, 85K-ért. Nekem meg halvány gőzöm sincs, hogy megérheti-e azt a pénzt, tehát dilemmában vagyok, mi legyen:
1, LX3900 (DVD / DVD-R / DVD-RW / VCD / SVCD / CD-R / CD-RW / DivX / JPEG / SACD, MP3 lejátszás, képméretarány : 04:03 és 16:9, Dolby Digital / DTS / Dolby PL II dekóder, 300W RMS, AM / FM RDS tuner)
Így néz ki: Bővebben: link
2, Creative MW 550, mellé valami dekóderes lejátszó, esetleg optikai bemenettel, max. 30K-ért. (Javasolhatnátok párat, ami ilyen, s minőséget is nyújt.)
3, Logitech Z-5500, valami gánnyal társítva, ami azért képes arra, hogy SPDIF-en 96kHz-vel lökje ki a digitális jelet, s nem árt, ha DivX-et is lejátszik, minél olcsóbban ugye.
Tehát 20 négyzeten kellene csodát művelni nagyon maximum 100K-ból, DivX lejátszás is jól jönne, optikai bemenetet sem vetném meg...
Segítsetek légyszi! -
Brogyi
őstag
Hat fiuk ezen forum apjan az Ipon.hu -tol bevallaltam egy Megaworks 550-t.
Amikor meglattam a dobozat hat majdnem tele lett a gatyam.Bazi nagy.
Hangero azt hiszem brutalis minden teren.Szoval hangos,de nem csak hangos hanem szepen szol.Meglepo.Az ar szerintem ennel a rendszernel aranyba van a minoseggel.Pedig igen csak vonakodtam az ara miatt.Eredeti elkepzelesem egy Z5300-s, csak sajnos Mo-n nincs.A sogoroknal van,de akkor inkabb a creative jobb,mert csak a Kosztolanyira kellett leugranom. -
TurboLada
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Csak azért gondoltam a Q3-ra, mert mindegyik szatelit ugyanolyan teljesítményű (5x25W). A B5 és a Genius fadobozos hátsó szatelitei
gyengébbek, mint az első szatelitek. Hangkártyám: Audigy 2. A szobám mérete 30 m2. A Creative-ot hangkártyákban szeretem, a Logitech-et egerekben, a Geniust billenyűzetben. Az Ozakit hangfalakban szeressem?
[Szerkesztve] -
-
-
TurboLada
csendes tag
Mi a baj a Q3-mal? A műanyag szatelitek problémásak?
-
törölt tag
Kár.
Amúgy a kompatibiltási gondot könnyedén meg lehet szüntetni:
Bővebben: link -
TurboLada
csendes tag
Hello.
Szerintetek az Ozaki Q3 (185W R.M.S) megér 23K-t? -
-
racing-01
csendes tag
HI! Valaki tud nekem ajánlani 5.1-es hangfalat kb 30e körül?Mert ebben a nagy kavalkádban már nem tom hogy melyik a jó!!!Nekem most 1 creative p5800 van. Ja a génius 5.1-et ne mondjátok mert 1 olyan már van itthon!!!!! Elöre is köszi!
-
Chabesz
csendes tag
válasz
AMD Power #113 üzenetére
Hát sokan nem hallottak róla, de aki igen, azok jókat. Vhol fél úton szoktán emlegetni a komolyabb (és jóval drágább) 'asztali' szettek és a számítógépes szettek között. Ha érdekel a téma, Google-el első 10 találatban már olvashatsz legalább 5 tesztet. Engem eléggé meggyőzőtt, de azért az első kézből kapott felhasználói tapasztalat is érdekelne. Ha lenne...
-
AMD Power
titán
Én erről a márkáról amúgy még nem is hallottam ! Ti?
-
Rhino666
addikt
Jazz rullah!
-
Chabesz
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam a topicot és sajnálattal tapasztaltam, hogy a 30e körüli kategóriában senkinek se jutott eszébe az Altec Lansing. A márkának nagyon jó neve van számítógépes hangszórók terén. Én is egy ilyen vásárlásán töröm a fejem. Konkrétan az AL 5100 lenne az. Ajánlom mindenkinek, hogy fusson végig néhány kritikát, mert a túlnyomó többségben az egekbe magasztalják mind a márkát, mint az fentebbe említett 5.1es szettet. Mellékesen szólva a dizájn több mint átlagon felüli. Esetleg ha valakinek van ilyenje otthon csak eddig titkolta, ne kíméljen a tapasztalatokkal! -
Boolash
aktív tag
Hifit akarok venni, csak még nem tudom milyet.
Bővebben: link erről mi a véleményetek?Nekem kicsit fora ez a slot-in cd, főleg h 5 lemezes...valaki tud róla valamit??
Főleg úgy használnám, hogy a számítógépre van kötve, és onnan nyomatni a zenét, de persze audió cdre is (meg rádió).Ha tudtok esetleg valami mást is ami designes meg jól is szól akkor adhatnátok tanácsokat.
Köszi! -
kbarca
tag
Hali mindenkinek!
Mivel a Genius mellett döntöttem, ezért szeretnék hozzá egy Yamada 6700ast. (persze ha van vkinek jobb ötlete, szívesen veszem!)
A kérdés: Debrecenben lehet vhol venni ilyet???
Akut a dolog!
Köszi. -
xanio
csendes tag
''Kíváncsi vagyok a Geniusos tapasztalatodra.''
Elsőkörben, rövid (1-2 nap ) használat után:
- komolyzene hallgatásra nem fogom használni(nem is erre találták ki) arra ott a hagyományos stereo cucc
-egyéb zene: elmegy
- filmnézés, játék : na, ezért kell ilyen cuccot venni
Tehát összefoglalva nem bántam meg, hogy megvettem.( igaz más 5.1 ill.7.1 rendszert még nem hallottam). -
Boxer001
veterán
Látom itt csak Creative, Logitech, Genius rajongók vannak...
Na majd én befurakodok közétek más cuccal...
[Szerkesztve] -
-
AMD Power
titán
Ajánlom ezt a figyelmetekbe:
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=143783 -
kbarca
tag
Hol kapható most legolcsóbban ez a Genius 5.1 SW legolcsóbban???
Itt Debrecenben 25.750 a legolcsóbb amit találtam...
Pesten sokkal olcsóbb???
Valaki? -
dantej
tag
Most itt vagyok a suliban és itt szól mellettem egy Genius 5.1 Home Theatre
és nagyon állat a mély meg ugy az egész.De azt mondtat hogy asztalira is rá akarod kötni szóval akkor inkább Logitech avagy Creative.Ja és ez is egy asztalira van rákötve de egy Logitech-t szivesebben hallanék.Haveromnak az ván és multkor néztünk asztalira rákötve egy filmet és valami űberállat volt a hangszás majd összefostam magam.Nem tudom hogy döntesz de szerintem mindegy mejiket veszed meg mert Jól szól a Genius is és a Logitech is nem beszélve a Creativ-ról.Nehéz a döntés
[Szerkesztve] -
kbarca
tag
Paraméterei???
Még annyi, hogy nem csak szgéppel, hanem asztali játékossal használnám egy 5x4-es panelszobában. Ja, és az audio is jól szóljon rajta, és nem kerüljön sokba. Tudom, hogy mindent akarok egyszerre, de hátha találok vmit.
Eddig a Geniusra gondoltam, bár félig már lemondtam róla, aztán visszatértem.
De még meggyőzhető vagyok... -
dantej
tag
Szerintem akinek arra kell egy hangcucc hogy játszon meg zenét halgasson talán filmet nézzen annak bőven elég egy olcsóbb 20 rugós cucc is akinek meg nagyobb vágyai vannak pl.:decoder meg anyámpicsája annak ott vannak a keményebb cumók.Szóval aki hantechnikát vesz az gondolja elősször meg hogy mire fogja használni és utánna döntsön.Aztán kérdezzen meg másokat akik már tapasztaltabbak vagy jobban értenek a dolgokhoz.Ne az legyen az első hogy meglátom oszt megveszem mert fasza utánna meg kibontom beüzemelem utánna meg űgy szól mint gizi néni a szomszédba mikor pistikére ordít.Én már így állok a dolgokhoz mert ismerek sok olyan embert aki be...pott mert elhamarkodta a dolgokat.Na szóval nagy vonalakban ennyit!!!Huhhh
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
Hát csak az a gáz, hogy nincs rá 30 pénzem pl, ez a cucc is majdnem ott van a geniusnál teljesítményben, full fa, és 18 bruttó. nekem ez bőven elég...
-
deedee
őstag
ha ez lesz az első pc-s házimozid,akkor ne kezd túl magasan a dolgokat.szerintem előbb tapasztald meg az 5.1-es hangzást egy kb 30 k-s genius fadobozos rendszerrel és egy audigy ls-el például.az is nagyon jól fog szólni...Szerintem meglepődsz majd a minőségen../mármint pozitív értelemben/A hangerő meg 5*15w és 45watt mély,bőven elég 20 négyzetméterre...Ha nem vagy elvakult audiofil,akkor nem lesz panaszod ere az összeállításra....szerintem
-
Boxer001
veterán
Ha már itt tartunk, hogy Genius, meg Creative, meg esetleg Logitech, akkor nekem pénteken meglesz a Gembird WCS-MT 5.1, ami elég brutálnak ígérkezik a szobámba...
Ja, és enyhén olcsó, és csak jókat hallani a Gembird cuccokról eddig.
Majd írok róla infót, hátha valakinek megtetszik, sztem jó lesz, nekem ennél nagyobb nem kell. Ha kell valakinek egy kép róla, küldhetek, haverok csináltak róla tegnap a mistral-ban. -
AMD Power
titán
Meg én amúgy is csak Creative-ot vennék!
-
AMD Power
titán
Havernak ilyen van :Genius SW-5.1 fadobozos Home Theater
Jó végülis , de én nem rajongok az ilyen 5.1 meg 7.1-s rendszerekért! Nekem egy Creative 2.1 Cambridge Soundworks THX 250D-m van és az megeszi az összes ilyen Genius-t! -
Belphi
csendes tag
Mondjuk én 5.1-et kerestem.
-
Belphi
csendes tag
Nehéz dolog. Én is mikor keresgéltem hogy mi legyen, gondoltam hogy fórumok alapján eldöntöm. Még jobban összezavarodtam.
30.000 környéki árban nekem ezeket ajánlották:
Genius SW-5.1 fadobozos
Zenei teljesítmény:
- Subwoofer: 20W
- Satellite: 4x5W
PMPO: 1600W
Hangtartomány:
- Subwoofer:20Hz-200Hz
- Satellite:20Hz-20KHz
Power, Volume,Bass szabályzó
Elegáns megjelenés
Antimagnetizált hangfalak
Méretek:
- Subwoofer:150x290x200mm
- Satellite:90x108x115mm
23250,-+tréfa
Creative T7900 7.1
Részletes jellemzők:
8 Watts RMS per channel (6 channels)
20 Watts RMS centre speaker
24 Watts RMS subwoofer
Frequency Response: 40Hz ~ 20kHz
Signal-to-Noise Ratio (SNR): 80dB
Magnetically-shielded satellite speakers allows for placement
near monitor
Two-way design in three front speakers for enhanced acoustic
performance
Reinforced wood subwoofer provides powerful and rock
solid bass for extended reproduction
Wired Remote Control features
Power On/Off & Volume
Bass Level
Headphone Jack
Auxiliary Line In
Mercury HT5800
Részletes jellemzők:
AC-3, DTS, THX szabványok
5800W PMPO teljesítmény
5.1 csatornás hangrendszer mélynyomóval
Hangerőszabályzó minden oldalra
50W valós teljesítményű fa mélynyomó
25W valós teljesítményű satellite hangszórók
20400.- +Tréfa
A fene se tudja melyik az igazi, ezt a listát egy hardveres figura rakta nekem össze hogy ebben az árkategóriában ezeket érdemes megvenni. -
kbarca
tag
Értem én, hogy mindig van illetve lesz jobb, de itt most az igény pusztán a következő: egy 5x4 méteres panelszobát kell beteríteni hanggal (DVD, audio) úgy, hogy szépen, időnként hangosan
, de azért kulturáltan, a szomszédok zaklatása nélkül lehessen szórakozni. Legyen a rendszernek basszusa is, meg szép, tiszta magas hangjai.
Ja, és ne legyen nagyon elavult a rendszer...
És az ára... szóval minél olcsóbb, de azért ár-érték arányban megfelelő legyen... magyarul nem feltétlenül a legolcsóbbat akarom venni.
Ezen elvárások között van versenyben a Genius 5.1 SW Deluxe, Creative cuccok illetve Logitech z-k (kicsit drágák).
Eddig a Geniusra gondoltam, de a kezdeti lelkesedésemet sokan letörték érvekkel.
Most akkor mi is legyen???
Help plíííz! -
Thom!
veterán
Creative MW 550
Most néztem a coraban Z-680-at az egy vadállat, igényes ''nehéz'' mármint a mélyláda, de a szatelit se kulyta szóval über...
Épp volt szerencsém kibóbálni Geniust is, nem rosszak a mélyek,de a Logitechhez képest bizony picit messze vannak...(pedig ez is elég nehéz) szó se róla, árához képest nagyon jó, de minőség szempontjábaól Logitech és Creative MW/GW felé kell kacsingatni... -
randdlan
csendes tag
Hello!
Vadászok egy Yamada h8420-as hangfalszettre!Ötleteket kérnék arra, hogy hol tudnám beszerezni!
Kösz -
Belphi
csendes tag
Jövő hét szerdán vagy csütörtökön tudok többet írni a fejleményekről, akkor érkezik ha minden igaz.
-
Relo
tag
Sziasztok!
Én is most szeretnék beruházni egy számítógépes hangfalba, de nem nagyon tudok dönteni. 2 rendszert néztem ki eddig:
- Genius Home Theater 5.1
- Creative Megaworks 250d 2.1
Fontos lenne, (főleg zenehallgatásnál) hogy azért elég hangosan is szépen szóljón, kemény dübörgős mélyei legyenek még nagyobb hangerőn is.
A Genius igazából csak az ára miatt tetszik (10 k val kevesebb)
Melyiket éri meg jobban megvenni?
Esetleg van valami más amit ajánlottok br 30k alatt?
És olvastam valahol, hogy a megaorks csak digitális kimenetről hajlandó megszólalni. Mi erről a tapasztalatotok.
THx -
dantej
tag
Heló mindenki.Lenne egy kérdésem mégpedig az hogy én is most akarok venni 5.1-s hangfalrendszert és két db közül akarok választani.Az egyik Ceative Inspire P5800 vs T5900. A második csak annyiban jobb hogy a center 22w a másikban meg 18w.Szerintetek megéri ezért a kis külömbségért 4e Ft-t kiadni?
-
Boxer001
veterán
Látom senkinek nincs fogalma a Gembird WCS-MT 5.1-es cuccról. Hát...akkor majd írok beszámolót róla, mert nemsokára meglesz.
-
Belphi
csendes tag
No, hát megrendeltem az ipon-tól a Megaworks cuccot. Átvételnél kell fiteni ahogy máshol is, a házhoz szállítás 2000 Ft+áfa, de át lehet venni az üzletben is.
Jövő hét szerdát igérnek. Nem tudom hogy fogom odáig bírni.
Remélem egyébként korrekt a csakat, úgy tünik én vagyok innen az első aki rendelt tőlük. -
kbarca
tag
Mennyibe kerül most egy Logitech z-5500as???
-
kbarca
tag
Kíváncsi vagyok a Geniusos tapasztalatodra.
Írd meg, hogy szól!
Még valaki? -
Boxer001
veterán
Szerintem tök fölösleges a 7.1...bár, ha egy árban vannak...ááá, de akkor is, minek.
Ez az én véleményem róla.
Valaki!!! Segítsen nekem a Gembird cucc ügyében!!!! -
xanio
csendes tag
Sziasztok!
Lenne nekem is egy kérdésem:
Genius 5.1 HomeTheatre vagy Creative T7900 rendszert vegyek?
Tudom, hogy az egyik 5.1 a másik meg 7.1 , de áruk kb. hasonló.(~25000Huf és kb. ennyit szánok rá)
Eddig a mérleg nyelve a Geniusra mutat, de olyan bizonytalan vagyok ma.
(vagy mégse ?)
Plíz, segítsetek dönteni!
Köszi.
xanio -
Boxer001
veterán
Sziasztok! Valaki ismeri a Gembird hangcuccosokat? Lenne egy full fadobozos cucc a Mistral-ban, Gembird WCS-MT 5.1 a neve, elég jó ár/teljesítménye van, csak szinte semmit nem tudni róla. Ha valaki tud esetleg valami konkrétabbat a termékről, írjon! köszi
-
kbarca
tag
Tudom. Én debreceni vagyok, itt az EW-ben 35 k asszem... na ne már...
Egyébként ott meghallgattam, jól szólt, bár audiót nem hallgattam rajta, meg nem volt szétrakva, csak úgy egy kupacból szólt. Meggyőző volt, de azért nem akarom elkapkodni, bár tény, hogy 25 k-ért szerintem jó, ráadásul mondom, hogy 5x4 méteres panelbe kell, és nem akarom magamra szabadítani a szomszédokat sem... -
kbarca
tag
Aha, értem...
Mennyibe is kerül ez a Logitech cucc?
Mert ha összekaparok annyit, akkor lehet, hogy azt veszem...
Pedig már majdnem megrendeltem a Geniust ...Gondoltam jó lesz az nekem, de most elbizonytalanítottatok.
Ma beugrok a MM-ba, hátha ott meghallgathatom.
Egyéb tipp??? -
etilin
aktív tag
Ez a müanyag nagyrugalmas tulajdonságaitól függ. Pl gumi az is egy müanyag (elasztomer) nem épp a rezonanciájáról híres.
Tehát müanyagból is lehet jót csinálni. Meg kel szépen kopogtatni megfogni mennyire kopog és hogyan kopog ha fémes hangja van akkor szar.
Meg hát a belső csillapítóanyag se mindegy milyen és mennyi. -
etilin
aktív tag
Alapvetően nem azzal van a baj hogy műanyagból van a doboz hanem az hogy milyen müanyagból. Pl lehet sőt inkább biztos hogy a creativ hangszórói jobbak a fadobozos Geniusénál. Az a baj hogy az ilyen egybefrőccsöntött tömegtermékeknél mindent kispórolnak és nem érdekli öket a hangminőség csak az ár. Ha pl egy hangszóró MDI ből készült senki se mondaná rá hogy müanyag pedig az. Ja és a genius is préselt lap+tölgyfaszinű laminát (tehát az is müanyag)
Miért csak nincs valami közöd a mügagyikhoz?
[Szerkesztve] -
kbarca
tag
Én is egyre inkább a Genius felé hajlok. (persze hogy a fadobozos felé)
Tulajdonképpen egyedül az a fenntartásom, hogy nincs optikai bemenete, meg semmiféle dekódere.
Az ára viszont meggyőző... -
ByB
addikt
70-100k-ért szvsz nem veszel hifit... Egy jó erősítő (x.1 x>2) + legalább egy pár jó hangfal (kezdésnek) elég neccesen fér bele a százba... Inkább 150-200K-es határ az ahol egyértelműen átveszi a hifi a hatalmat! Persze egy joó Videoton erőítő + hangfalpár elvileg olcsó és marha jó, de nem helyettesít egy 5.1-et...
-
DonLeo
senior tag
Még 1 pont a Genius 5.1 Home Theater-nek. (a full fa kivitelnek).
Semmilyen creative-ra ill. logitech-re nem cserélném le amelyik műanyag...
25-27 bruttó körül meg lehet venni.
[Szerkesztve] -
kbarca
tag
Hangrenszerből esetleg Yamaha vagy Logitech???
-
kbarca
tag
A következő kérdésem lenne: egy 5x4 méteres panelszobába milyen 5.1-es hangrendszert ajánlanátok nekem? DVD, Divx filmek, Audio, mp3 hallgatása menne rajta. Igazából csak TV-m van. Úgyhogy a hangrendszerhez akár lejátszót is szívesen veszek. (egyébként eddig a Genius 5.1 SW+ Yamada 6700-as lett kinézve).
Előre is köszönöm mindenkinek a segítő szándékot! -
törölt tag
Nettó 44,080 Ft -> bruttó 55,100 Ft-ért hirdetik. Maga a cég, ahogy olvastam, nagyker is egyben, csak most nyitottak a végfelhasználók felé...
Én is olcsónak tartom, de ennek ellenére (vagy éppen ezért) érdemes lehet kipróbálni. (Persze a fizetési feltételek tisztázása után.)
-
törölt tag
Senkinek sem szeretném az üzletét rontani, de 50k + ÁFA az 62.5k, míg az Ipon bruttó 55.1k-ért árulja ugyanazt...
-
törölt tag
-
Belphi
csendes tag
Esküszöm eddig még sosem tököltem ennyit.
Ha ennek a végére jutok mintenki megkönnyebbülhet és hátradőlhet a székében ''Ez is megvan'' sóhajjal
Szóval a Megaworks megvan
Viszont a rendelésről nem találok infót (bár lehet hogy csak vaksi vagyok).
Szóval rendeltetek már innen?
Hogy van a fizetés? Mint máshol átvételnél?
Mennyibe kerül a szállítás?
Korrekt a csapat? -
Belphi
csendes tag
Még valami.
Az ipon.hu-n ti találtatok Megaworks-öt?
A Varázspálcán találtam eddig a legjobb árat-63.000 -
Belphi
csendes tag
Sziasztok!
Hát nehezen de megszületett a döntés
A Creative MegaWorks 5.1 THX 550-nél maradok, remélem jó dőntés lesz mert rendesen össze kell húzni a nadrágszíjat. -
törölt tag
Ha a kettő közül kell választani, akkor Audigy OEM-et, újabb, jobb. (Au2 ZS is létezik OEM-ben 14k körül, de itt a Ph!-n használtan biztos lehet olcsóbban is boltolni...)
mod: Most látom, ez 7.1-es rendszer, ezért nem ártana hozzá egy 7.1-es kártya sem. A Live!-ból biztos létezik ilyen, sima Au-ból viszont nem tudom.
[Szerkesztve] -
gorzas
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült hozzájutnom egy Creative Inspire T7700-hoz!
Csak az a gond, hogy ehhez a cucchoz legalább 5.1-es (vagy 7.1-es) hangkártya kell!!
Körülnéztem a neten, és két kártyát találtam: az egyik az SB Live 5.1, a másik Sound Blaster Audigy OEM 5.1!
Nem tudja vki, hogy melyiket lenne érdemesebb megvenni??
Egyébként, a leírás a Sound Blaster Audigy2 ZS nevü kártyát ajánlja, csak nekem ez a kártya túl drága 25000!!!
Előre is köszi a segítséget!! -
törölt tag
97?
Annyiért már a Gigaworks S750-et is megkapod, s még marad is pénzed!
A depo.hu-n néztem, a Varázspálca és a PC Land is 55k körül árulja. Bővebben: link
Személyes tapasztalatom csak az előbbi céggel van, a Z-5500-asomat vettem náluk, korrekt módon álltak az egészhez, merem ajánlani őket! -
deedee
őstag
a creative 5700 tényleg jó,beépített dd és dts dekódere is van és így már bőven megéri az árát....A honlapon szereplő watt-számok feleannyiak mint a fadobozos genius-nak,de ez ne zavarjon téged,mert így is nagyot szól/viszonylag/ a berendezés...Én i ezt vettem volna,ha kaptam volna.....
KALANDOR:soha nem érdekeltek a rangok,de mostanában egyre több frankó szájlikat látok és nagyon tetszenek....Asszem mégiscsak fontos a rang....
[Szerkesztve] -
törölt tag
Mit szolsz inkabb egy Creative Inspire 5.1 5700 Digital-hoz?
Bővebben: link
Nagyon baba cucc, minden tekintetben siman lemossa az altalad emlitett berendezeseket, az ara is - igaz, nem sokkal de - 60k alatt van.
A Z-5300 is tuti valasztas, de nagyon korulmenyes beszerezni. -
Furky
őstag
Próbálj meg egy Logitech z-5300-at keresni valahol, szerintem az itt fenlsoroltaknál sokkal igényesebb kidolgozással, és szebb hangzással, nameg nagyobb hangerővel rendelkezik...
-
Belphi
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, mert sehogyse tudok dönteni.
Tehát a nagy kérdés, melyik 5.1-es hangrendszert válasszam?
Most egy Altec Lansing ATP5 -em van 3 éves rendszer, tehát ennél csak jobbat szeretnék.
Amiket eddig kinéztem:
1. Genius SW-5.1 fadobozos Home Theater
2. Mercury HT5800
A kicsit drágább kategóriából:
1. Jazz J-9940
2. Ozaki HM080
Mit tanácsolnátok? Melyiket vegyem? Vagy valami más tipus esetleg? 60000 fölé nem nagyon szeretnék menni, de ennyit is csak akkor szeretnék kiadni rá ha tényleg nagyságrendekkel jobb mint mondjuk a 30.000-es Genius.
Egyáltalán a Genius többet nyujtana hangban a mostani rendszeremnél?
Köszi. Légyszives mielőbb írjatok, mert már tűkön ülök
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest