Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
A Sony ügy rengeteg játékost kizárt. Ezt nemcsak PC-n Steamen keresztül játszák, hanem több platormon.
177 országban leállította a Sony a PC-s Helldivers 2 értékesítését, óriási a felháborodás
Én láttam mi volt a helyzet. Láttam, hogy egyszerre fent volt majdnem kétszázezer játékos, ami leesett először kb. 80 ezerre, manapság meg kb. 50. ezerre.
Olvasom a discord oldalát is olykor.
Alapvetően a következőek az okok:
1. Sony kizárt rengeteg mindenkit. És nemcsak a Sony hibája volt...
2. Új, jelentős tartalom sokkal lassabban jön mint szeretnék a játékosok, így sok az ismétlődő küldetés.
2. Ahogy egyre több a frissítés, egyre több a hiba
3. A Discordon woke moderátorok vannak. El se hiszitek, hogy sok mindenkinek mennyire elegük van belőlük, hogy a próbálják ráeröltetni másokra a nézeteiket és moderálnak mindenkit, a legapróbb dologért. Én pl. azt láttam, hogy a moderátorok valakit azért dobtak ki egyből, mert egy hányó emojit rakott ki egy furry kép miatt... és sokan kiakadtak emiatt.
4. A jónak számító fegyereket lerontják, ajánlanak új csomagban másik fegyvert, megszerzed, hamarosan azt is lerontják és ismétlik a folymatot.De amúgy igen, az első résszel sokkal kevesebben játszottak, nem számítottak ilyen sok emberre a második részre és igazából sohase volt meg az erőforrásuk, hogy olyan live szervízt nyújtsanak mint szeretnének a játékosok.
Én továbbra is játszok vele, jó móka, csak persze már ritkábban.
És vannak új játékosok is, de mivel nincs új tartalom sok veterán kivár, ritkán játszik.
-
ricsiv92
tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Számomra ez egy kellemes casual játszi volt, viszont meguntam, hogy minden játékalkalommal más-más volt a loadout-om viselkedése és a játék performance-a (feltételezhetően a folyamatos patch-ek miatt) és mindig úgy éreztem, hogy ezt újra ki kellene tapasztalni. Nagyon jó játéknak tartom még mindig, de egyszerűen jött az az érzés, hogy nincs időm annyi effortot beletenni, amennyit igényelt a "folyamatos" változások miatt. Nem is néztem rá egy ideje és nem tudom, hogy végül fixálódott-e a fegyver és optimalizálási balance, hogy megérje visszanézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest