Hirdetés
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Rengeteg dologtól függ ez. Kik ellen mész, milyen szinten, egyedül vagy csapatban, ha csapatban többiek mit hoznak stb. Erre jön még rá az egyéni preferencia is.
Az eagle airstrike, eagle cluster bomb és a gatling sentry jó bármilyen szinten.
Később az orbital laser, orbital railcannon strike, autocannon sentry és az eagly 500kg bomb is előkelő helyre kerül (nálunk legalábbis).
A fegyverek tekintetében pedig tényleg rengeteg lehetőség van, a quasar cannon nagyon megy most, de az expendable anti-tank is jó ha más support fegyvert hoznál mellé. Autocannon, arc thrower (ritkán, inkább fun), valamint anti-material rifle is gyakran kezünkbe kerül. Ezen felül én shield generator-t is szoktam vinni, de van aki supply pack-et hoz. Guard dog rover jó ha egyedül mész.+1 VágniValó az orbital laser tényleg nagyon jó leírtak miatt, van hogy bedobom bázisra, leszedi ellenfeleket, épületeket is, mission completed. Nálam is főleg ez van betéve, de mivel csak 3x lehet használni, így jól meg kell gondolni. Ezért is váltottam minap már inkább 500kg-os bombára, mivel azt ship upgrade miatt 2x egymás után is tudom tolni, és aztán újratölt. Lvl9 automatonok ellen folyamat megy ahogy elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs