Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Rengeteg dologtól függ ez. Kik ellen mész, milyen szinten, egyedül vagy csapatban, ha csapatban többiek mit hoznak stb. Erre jön még rá az egyéni preferencia is.
Az eagle airstrike, eagle cluster bomb és a gatling sentry jó bármilyen szinten.
Később az orbital laser, orbital railcannon strike, autocannon sentry és az eagly 500kg bomb is előkelő helyre kerül (nálunk legalábbis).
A fegyverek tekintetében pedig tényleg rengeteg lehetőség van, a quasar cannon nagyon megy most, de az expendable anti-tank is jó ha más support fegyvert hoznál mellé. Autocannon, arc thrower (ritkán, inkább fun), valamint anti-material rifle is gyakran kezünkbe kerül. Ezen felül én shield generator-t is szoktam vinni, de van aki supply pack-et hoz. Guard dog rover jó ha egyedül mész.+1 VágniValó az orbital laser tényleg nagyon jó leírtak miatt, van hogy bedobom bázisra, leszedi ellenfeleket, épületeket is, mission completed. Nálam is főleg ez van betéve, de mivel csak 3x lehet használni, így jól meg kell gondolni. Ezért is váltottam minap már inkább 500kg-os bombára, mivel azt ship upgrade miatt 2x egymás után is tudom tolni, és aztán újratölt. Lvl9 automatonok ellen folyamat megy ahogy elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest