Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
anarchic
tag
válasz
bodojani #1078 üzenetére
Szia,
Nem kedv elrontaskeppen de jelenlegi update utan ha az egesz dolog igy marad, ahogy megcsinaltak ezt a LightHotspotot semmi ertelme az egesznek.
A proof of coverage atment proof of luck be tehat semmire nem mesz egy nagy teljesitenyu antennaval ha mar meg van az eszkozod kiteszed az ablakba es hagyod az eszkozt egy evig utanna megnezed, hogy ossze e tudta szedni legalabb azt a penzt amit megevett az ev alatt..
Ez most igy nyersen szintisztan, 15napja vasaroltam a hasznalt BobCatet 3napja tettem fel a tetore a 6.2es antennat.
kb 750£ minuszba vagyok vele a mult heten osszekapartam 1HNTt az update utan talan 0.02HNTt ez volt most 2022/05/11 tehat 4napja.Az update neve LightHotspot de helyette lehetett volna papirnehezek hotspot is.
Ezt igy 2het leforgasa alatt, feladni nem fogom nyilvan tovabbi invesztaciot nem elvez a project szamomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mobilinternet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest