Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
villifog
tag
Évi 1-2-3 alkalomra, inkább fizesd meg egy szakinak a melót, ha mégse ez lenne a megoldás, akkor meg vegyél egy normális gépet.
Vékony lemezt MMA-val, most nem azt mondom, hogy lehetetlen, de nagyon nagy gyakorlatot igényelne, akkor meg marad a védőgázas. Többen természetesen MMA-val kezdték, majd porbeles, és eljutottak a védőgázos hegesztéshez. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha veszel egy normális kombi gépet, és akkor mind a három eljárást tudod gyakorolni. Sajnos ez nem olcsó, de ide fog vezetni az út.
Én biztos nem vennék Iweld Nored Eye 3 pajzsot sem, csakis sokkal jobbat, de ez is a Te döntésed lesz.
Kezdőként a vékony lemezekhez meg el kell felejteni az MMA-t.
Szerintem, ha teheted először próbáld ki a porbeles, és a védőgázas hegesztést is, utána hozd meg a döntésed.
Nehogy csalódás legyen a vége.Egy olcsó gépnél azért gyengébbek az alkatrészek (előtoló), fix kábel, tehát én ilyeneket nem igazán ajánlanék, nem igazán preferálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest