Hirdetés
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
"Ránéztél és egyből tudtad, hogy ez kínai igaz?"
Nem volt különösebben nehéz megállapítani mivel kínai felirat van a nyákon."Te biztos valami centroweld reklám ügynök lehetsz..."
Semmilyen centroweld cuccom nincs egy doboznyi letapadásgátló spray-t leszámítva. (szerk.: főleg, hogy az is mastroweld)."Elég öreg név az esab, már magában ez garancia a minőségre..."
1. egy jól csengő márkanév még semmire sem garancia
2. senki sem állította, hogy szar minőségű lenne ennek épp az ellenkezőjét írtam feljebb de semmi bajNeked az esab sentinel is biztos kínai...
Ezt mire alapozod? Csak nem a Mit vártál 25ezerért A50-et kérdésemre? Mert ha igen komoly szövegértési gondjaid vannak.Én tudom miről beszélek, nem keverem semmivel.
Dehogy tudod csak nyomod az szemellenzős elvakult dumádat. Mit hittél, hogy a legolcsóbb automata pajzsukat majd nem kínában bérgyártatják kínai alkatrészekből kínai adók munkabérek és közterhek mellett, mint mindenki más? Ugyan kérlek ne legyél már ennyire naiv.Én láttam amit láttam te meg higgyél amit akarsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elmag Yamaha motoros áramfejlesztő aggregátor
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Még 4,5 év bolti garival! -
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- UFC (Auchan) Gamer szék szőnyeggel
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest