- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
"Ránéztél és egyből tudtad, hogy ez kínai igaz?"
Nem volt különösebben nehéz megállapítani mivel kínai felirat van a nyákon."Te biztos valami centroweld reklám ügynök lehetsz..."
Semmilyen centroweld cuccom nincs egy doboznyi letapadásgátló spray-t leszámítva. (szerk.: főleg, hogy az is mastroweld)."Elég öreg név az esab, már magában ez garancia a minőségre..."
1. egy jól csengő márkanév még semmire sem garancia
2. senki sem állította, hogy szar minőségű lenne ennek épp az ellenkezőjét írtam feljebb de semmi bajNeked az esab sentinel is biztos kínai...
Ezt mire alapozod? Csak nem a Mit vártál 25ezerért A50-et kérdésemre? Mert ha igen komoly szövegértési gondjaid vannak.Én tudom miről beszélek, nem keverem semmivel.
Dehogy tudod csak nyomod az szemellenzős elvakult dumádat. Mit hittél, hogy a legolcsóbb automata pajzsukat majd nem kínában bérgyártatják kínai alkatrészekből kínai adók munkabérek és közterhek mellett, mint mindenki más? Ugyan kérlek ne legyél már ennyire naiv.Én láttam amit láttam te meg higgyél amit akarsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Fejhallgatós találkozó
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- BestBuy topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ubuntu Linux
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest