- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Gyöször #3169 üzenetére
Nállam is így van , látod ott is oda hegesztettem a menetet
!!
Pár éve lerohadt a kipufogó cső az öreg 108-as dominátoron ( tűzveszélyes ) , hívom axialt , azt mondják , hogy nincs csak eredeti , nem emlékszem , de százezer nagyságrendű pénzről beszéltek egy 60 mm átmérőjű, kb két méter és van benne két kanyar , csőröl ( mondtam is nekik ha valami nemesebb fémből volna meg érteném , de ez egy sima cső) !!
Vettem 9000 Ft két és fél méter 59 mm vékony falú csövet , azért 59 mm mert az volt , a végeit bevagdostam kis flexel szépen megnyitottam rá tettem a dobra a vágás végeit be hegesztettem , hogy szikra ne menjen ki , a kanyarokat is be vagdostam , hajlitottam megint vágás hajlitás és a vágásokat meghegesztettem , és lett olyan mint a gyári , azóta is üzemel !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest