- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
#17188257 #79688 üzenetére
Én sem szeretem, hogy a meccsek döntő többsége eldől T4-6 körül, de amíg minden hónapban rankokat esel vissza, addig népszerűek lesznek az egyszerű, gyors, hatékony deckek. (Bár szerintem a ladder átdolgozás óta többen választják a control / combo deckeket, mint előtte.)
Emellett a combo deckeket sehogy se tudod megfogni (nincs sok jól használható tech lap ellenük), csak akkor nyerhetsz, ha előbb ölöd meg az ellenfelet, minthogy meglegyen nála minden szükséges lap -> ez is az agro irányába mozdít sokakat.
Mindemellett a legtöbb új deckhez egy csomó legend lap kell, ha épp nem nyitottál ilyet, és nem akarod olyan lapra ellőni a dustod, ami 3 nap múlva jó eséllyel használhatatlan lesz, akkor kivársz, és olcsó, főleg régi lapokra építő deckkel játszol.
Ja és a HS már öreg, minden felgyorsult a régi szép időkhöz képest, amikor még hetekkel a kieg megjelenése után is ment a kísérletezgetés. Most 1-2 nap alatt kitalálja a közösség hogy mi lesz jó és mi nem, és utána nagyon gyorsan be fog állni a meta. (Mondjuk jelenleg még minden classnak van 2-3 új deck ötlete, szóval ha akarsz, akkor lehet válogatni.)
Azon meg ne csodálkozz, hogy ha a játék azt jutalmazza, hogy nyersz, akkor mindenki nyerni akar. Fun-ra meg ott a casual (ahol szintén sok meta deck jön, de legalább nem vesztesz rankot a fun deckeddel sem.)
-
rocket
nagyúr
-
tomazin
veterán
válasz
#17188257 #79569 üzenetére
Ha a 80asra faj a fogad, akkor megveszed dollarert. Keress ra itt a topicban is le van irva, hogy kell megvenni. Ha az 50esre akkor amazon coinnal 41,5eur vagy us.battle.net 50usd. Nezd meg melyik a kevesebb.
Ui: rendeljen elo hoher. En nem vagyok hajlando
A) ennyit kifizetni a hsert
B) tamogatni azt, h megint bundle arat emeltek (ok,h tobbet adnak, de tobbet kell fizetni)
C)betartva a 80nyitas/kieget 15k felett vagyok golddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest