- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
Cray Tyler #33963 üzenetére
Nagyon ritka és jól is jártál, mivel Antonidas az egyik leghasználhatóbb mert minden mage pakliba kötelező.
Ha később szeretnéd pedig be tudod törni és le tudsz craftolni a dustból egy akármilyen másik nem golden legendary-t. Bár én azt mondom, hogy ne törd be. -
DaveNo1
veterán
válasz
Cray Tyler #33513 üzenetére
Jé melyik online játékban nincsenek nagy lemaradásban a kezdők azokhoz képest akik eleje óta tolják?
Nem hiszem, hogy bármit is ingyenessé fognak tenni, mert
A. Ez azokkal szemben lenne kicseszés akik korábban megvásárolták.
B. A tavalyi év majdnem 500 milliós bevétele azt mutatja, hogy elég nagy a kereslet.Amúgy Krippnek volt jól tudom valami felmérése, és kb arra jutottak, hogy egy játékos körülbelül 110 dollár vagy eurót fektet bele a játékba átlagban.
-
oba
addikt
válasz
Cray Tyler #33513 üzenetére
melyik deck ez amivel végig lehet menni a ladderen?
zoo?
-
F-ECT$
titán
válasz
Cray Tyler #33450 üzenetére
Az Flamewaker agro változata akár legendig is elég, tehát a rank 17-19 inkább a tapasztalatlanságod mutatja, nem a legendek hiánya miatt vagy ott. (De 3 hét alatt senkiből se lett profi játékos, kell idő, mire az ember átlátja a játék mélyebb összefüggéseit is.)
Egyébként a kicsit mid range-esebb verzióba is max 2 legend (Boom, Antonidas) kell a naxx/brm-es legendek (Loatheb, Emperor) mellett, tehát még az sem egy drága pakli. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Cray Tyler #33458 üzenetére
Al'Akirt én nem törném, annál azért bőven jobb.
ami jó lehet még, az a zoo régi verziója a sok démon nélkül, az oil rogue nem a legkönnyebb pakli, kezdőknek nem igazán ajánlott. még a patron warrior az, ami aránylag olcsó, de az is rohadt nehéz, hogy eredményes legyen. Boom meg simán első legendary craft, mert tényleg minden pakliba bele lehet rakni, jelenleg bárminél hasznosabb nagyjából.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Cray Tyler #33458 üzenetére
Jaraxxusra van egyszerű válasz: OTK. Turn 10 körül ha nincs meg, lehet, hogy amúgy sem nyernél.
-
Dyde
aktív tag
válasz
Nem csinálsz semmit rosszul. Sajnos ez nem az a játék ahol 3 hét alatt behozod az elmúlt 1,5 évet vagy mennyit. Nem csak az a pár legendary hanem sajnos rengeteg epic és rare lap is kell ahhoz hogy akár több igazán jól játszható paklit össze lehessen tenni. (exept facetard) Két lehetőség van vagy türelmes és vagy és tényleg karácsonyra már lesz jó pár paklid, vagy költesz rá.
-
HuMarc
veterán
válasz
Én azt érzem, hogy nem a legendary-k jelentik a hiányt, inkább a common és rare lapok. Én nyitottam Tiriont és Ragnarost, és a Paladin deckem pont olyan jól működik nélkülük, mint velük. (Az a pár alkalom, amikor megmentették a late-game-t, vagy a Rag volt a finisher, akkor jól jöttek). De pl. ha nem lenne Equality-m, akkor board clear nélkül sokkal kevésébé lenne hatékony a deck.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Autós topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest