- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
pethYeti #17823 üzenetére
Igen, de azt a hibát már javították. És nagyságrendekkel kevesebben is voltak, akiket pénzzel terheltek duplán, mint akiket golddal. Persze ez azért lehetett, mert egyrészt gondolom eleve kevesebben veszik pénzért, másrészt aki így tett, az megvette az egészet egyben az elején.
Nekem van egy külön alszámlához tartozó netkártyám, amire általában csak a konkrét vásárlás előtt teszek pénzt, így kb. úgy funkcionál, mintha a bnet balance-t használnám. Na persze ha ilyen nincs, akkor tényleg jó gondolat a balance-re tenni cash és onnan intézni a vásárlást.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
pethYeti #5203 üzenetére
A legendary nem hozza meg automaitkusan a győzelmet.
Lvl13 + 5 legendary két dolgot jelenthet: most indult meg felfelé, ergo nem fogsz vele legközelebb találkozni; ennyi legendaryval is csak ezen a szinten mozog, ergo nem túl okos. Különben is meddig szeretnél legendary lapok nélkül eljutni, Legend rankig?
-
-
Sirandrish
legenda
válasz
pethYeti #1828 üzenetére
Nah jelenleg a raptorokat kicseréltem, lecraftoltam a második houndsot amit betettem egy argus helyére meg az egyik arcane shot helyett betettem egy baglyot.
Dire Wolfot én is akartam csak amíg nem tudom minek a helyére kéne betenni addig nem craftolom le.
Ha nagyon nem kell az argus akkor esetleg annak a helyére tudok tenni 1-et..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest