- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
Jó paklit adott a brawl
-
Demizson92
aktív tag
válasz
Winner_hun #54346 üzenetére
Bocsanat, hogy ide mertem irni barmit is... Vissza lehet nezni a hszeimet minden forumban es lathatod, hogy nem vagyok hunter de tudod...
Mas szemeben a szalkat, sajatodban a gerendat sem...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Demizson92 #54345 üzenetére
Már a privát üzenet ment rövidítést is teljesen felesleges beírni, de hogy még arra is képes valaki válaszolni... minek kell ilyennel szemetelni a fórumot?
-
netpeti98
addikt
válasz
Demizson92 #54343 üzenetére
pü ment
-
netpeti98
addikt
Valaki játszik most EU szerveren? (W&L)
-
Demizson92
aktív tag
válasz
micafighter #54337 üzenetére
Bocsi 2 napja nem voltam fent es nem olvastam vegig mind
-
DaveNo1
veterán
2 mana 1/3, van sárkány a kezedben akkor felfedezhetsz egy sárkányt
-
HsLadolf
csendes újonc
Mai agymenésem az új meta előtt craftolni(nemhiszem hogy annyit változna) egy renounce darkness zoo-t.Firtebat legendásban vetélkedett vele https://www.youtube.com/watch?v=0t-5pq6cFy8. Valaki ellenzi hogy elfecséreljek 800 dustot rá? Yoggra még marad kieg utánra, szerintem őt használom mert a játék értelmét veszti számomra fun nélkül sámánnal vagy zooval farmolni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Demizson92 #54336 üzenetére
Már kibeszéltük, nem túl gyors de elég jó lap.
-
Demizson92
aktív tag
Bocsi mobilrol vagyok: http://www.blizzfeed.hu/hirek/hearthstone/one-night-in-karazhan-bemutattak-a-kaland-hazigazdajat_2016-08-04
Ez a Medivh nem tunik eros kartyanak 8 manaert
-
micafighter
nagyúr
válasz
ígyvanferi #54331 üzenetére
Nem csodálom, egyik legtöbb gyakorlást/tudást és gondolkodást igénylő deck. Ettől függetlenül szerintem nagyon szórakoztató tud lenni
-
NyxNyxNyx
addikt
NA-en nyitottam egy thalnos-t. Pont őt akartam legyártani a miracle-hoz. Pilagerem sose lesz, de a többi már nagyjából megvan. Edwin-re ezzel már majdnem kivan a dust.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
micafighter #54321 üzenetére
KaraDani: "halyazó" ouch
-
ThySoul
senior tag
Handlock valamilyen módon használható a metában(C'Thunnal keverve vagy valahogy) vagy konkétan teljesen kihalt a Molten Giant nerf miatt?
-
NyxNyxNyx
addikt
Jönne valaki NA-re játszani? W&L-öm van.
-
NyxNyxNyx
addikt
Jó ez a brawl.
Suicide shaman gyorsan lehozta a questet. Most megyek NA-re suicide paklikkal szétverni magam.
F-ECT$: +1, én nem látom hogy valaha játszatnám. Viszont a staff téma tetszik. Simán kaphatna a priest meg a mage valami staffot ami olyan mint a fegyver, de lényegében egy szarabb spell-t tudnál használni pár körön keresztül. Pl. 2 mana Staff of nemtom : 0/2 deal 2 damage to a minion, használatkor csökkenne a durability-je, de ugye face damage-et nem szedsz.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Winner_hun #54300 üzenetére
Ezek szerint a priestel még nem nyertél rankedot
-
F-ECT$
titán
válasz
whitemetal33 #54293 üzenetére
Medivh jónak tűnik, csak iszonyat lassú. Lesz rá jó pár deck eleinte, aztán majd bedarálja az agro, mint már tette azt Ysera-val vagy épp N'Zoth-tal.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
micafighter #54313 üzenetére
rossznak nem mondanám, de ha nem dobod el, akkor csak egy 3-ért 3/3, az impgangbang még mindig sokkal jobb opció. az viszont látszik, hogy nagyon beast druidot és discard warlockot akar velünk játszatni a Blizz.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
whitemetal33 #54293 üzenetére
ez az első igazán érdekes lap.
azon is gondolkodtam, hogy lehet megint életképes lesz a renolock. curator mellé beraksz egy finleyt, tw drake-et és kodot akkor instant value, ez megint elég király lap nekik.
a warlock lapot először úgy olvastam, hogy ha eldobsz egy akármilyen lényt, mikor ez a boardon van, akkor azt idézed meg, az jó lett volna, így kevésbé.
-
rocket
nagyúr
válasz
Winner_hun #54305 üzenetére
Priesttel?
Mert a kepen nem golden hero a karakter, es ha nem ir semmit akkor elvileg 0 gyozelmed van vele. -
KaraDani
addikt
válasz
Winner_hun #54305 üzenetére
Ami golden lesz azt nem irja tovább. 500 fölött nem tudod igy. Blizz szerint téged csak addig érdekel amig golden nem lesz
-
rocket
nagyúr
válasz
Winner_hun #54300 üzenetére
Csak a ranked gyozelmeket szamolja 500-ig, es meg nem volt ezzel a karakterrel, ezert nem ir meg semmit (jobb oldalt a karakter kepenel a deck neve alatt irna, hogy pl. 1/500).
Third party programok vannak amik casualt is szamoljak, pl. HS Deck Tracker,
Track-o-Bot -
KaraDani
addikt
Valami külön szöveget gondolom be is készitettek erre az esetre. Amúgy kiváncsi leszek miben lesz jó. Nem nagyon van most életképes deck szerintem amiben ennyire lassú lap elfér, és van is mellé elég drága spell. Talán druidban jó lenne most is. Kiváncsi leszek erre, érdekes lapnak tűnik.
-
DaveNo1
veterán
Viszont ha csak 5 legendary lesz akkor Nightbane már nem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen monitort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Asztalos klub
- HP notebook topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest