- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
messi6502 #66617 üzenetére
A hunter quest-et én sem értem. Néztem lifecoach-ék elemzését és egyáltalán nem nehéz kivitelezni. Én eleve 10db kijátszott 1 drop-hoz kötném az 1 kis nerf lenne és nem 15, hanem csak 10 raptort adnék, mert az már 2x nem tudja megtölteni a boardot. De majd meglátjuk... Félek tőle, hogy game breaking mechanika lesz és nerfelni kell majd.
Reddit-en pont van 1 poszt róla, hogy jó lenne, hogy ha most broken cucc kerül elő a lehetőségek ne várjanak fél évet. A spirit claw nerfre is kellett 6 hónapot várni, a STB-re 3-at.
Most remélhetőleg 1-2 héten belül belenyúlnak a dolgokba, ha leülepedett a meta.Most mostani kieg kijövetele után kb. 2 héttel mindenki aggro shamant és warriort játszott, illetve ellenük Reno paklikat. Azóta is ez van 1 kis rogue beütéssel.
Szerk.: Amúgy a 2 rogue paklival még mindig az a baj, hogy nincs mid game-ed. Az elejére vannak kalózok, de azokat hero powerrel is leszedik. Onnantól hogyan tovább?
Nincs reális turn 3-5 played. Az adventurer-re építeni rizikós, mert a hard removal elviszi. És onnantól mehet is a concede, mert a gobbónak nem marad olcsó spell lapot húzni.
Arról nem is beszélve, ha az elején tele van a kezed 1 manás spellekkel és coinnal nem tudsz semmit csinálni.Nincs mit ki coinolni, amivel a boardra kerülsz és tempó előnyöd lesz.
Közben a Hunter kopakolt 4-5 1 droppot és agyonvert 2x. -
K1nG HuNp
őstag
válasz
messi6502 #55445 üzenetére
Holnap 6kor kikerülnek a meccsek, meccsenként 1 heted van lebeszélni az ellenféllel az időpontot, lejátszátok beirjátok és halad tovább a kupa. A meccsek BO3 2 paklisak, a hősiedet már te is leadtad, ezek fixek. Minden más kérdésre valszeg ott a válasz a kupa leírásában, ha mégsem akkor kérdezz nyugodtan
Meglátjuk hogy sül el a dolog, ha jó lesz akkor én nagyon szívesen szervezek ilyeneket, 1-2 havonta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest