- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Nem is állítottam, hogy természetes a hatása a képemnek. Ezért is fordultam segítségért ide. Ez a kép majd nem a déli órákban készült, tehát eltudod képzelni mennyire árnyékban van a kemence a tető alatt. Lehetetlen összehozni, hogy a kemence és az ég is a hátsó tájrésszel együtt legyen hangsúlyos. Persze van egy olyanom is ebből ami nem hdr, megpróbáltam belőle mindent kihozni, és nekem igazság szerint mindegyik tetszik. Csak az eredetin a kemence is picit árnyékos, és a az ég is kezd túl expós lenni. Mindegyiknek más a hatása.
(#83)Cancer: Kép beszúrásánál linkeled azt az oldalt amit meg akarsz mutatni, és a kékkel kiemelt link rész helyére illeszted a kis képet, még pedig úgy, hogy a kép fülre kattintasz és oda azt az URL-t illeszted amit ugyan annak a képnek a kisebbik verziójából kapsz meg. Mondjuk a small vagy a thumbnail verzión jobb egérgomb és kép címének másolása. Lényeg, hogy .jpg-re végződjön az url.
-
Cancer
senior tag
Egyrészről kapott eredményben jobban tetszik a DPHDR-é, másrészről, (s szerintem ez nagyobb súllyal esik a latba
) mivel trialt használok, a DPHDR a kép aljára tesz egy feliratot, amit ki könnyen ki lehet küszöbölni, ellenben a Photomatix-xal, amely a képen random helyez el "ocsmány" vízjeleket...
Megelőve a következő kérdést, arra még nem szántam rá magam, hogy kiadjak értük 50$-t egy egyéves licencért...
-
Cancer
senior tag
Én valami olyat találtam, hogy add batch process, aztán meg view batch de az egész arra volt jó, hogy külön külön legenerálta, ráadásul nem azt, amit én akartam.
Ha jól tudom a Photomatixnál úgy van, hogy megcsinálsz egy képet, aztán batch-ban kiválasztod a többit, megadva, hogy hány expósak a HDR-ek, és a referenciabeállítások alapján az összes képet legenerálja a rendszer...Amúgy Trial.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest