- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #162 üzenetére
Én szívesen megnézném ha nem kellene regisztrálnom plusz egy közösségi oldalra.
-
zolka78
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #90 üzenetére
-
zolka78
senior tag
Nem is állítottam, hogy természetes a hatása a képemnek. Ezért is fordultam segítségért ide. Ez a kép majd nem a déli órákban készült, tehát eltudod képzelni mennyire árnyékban van a kemence a tető alatt. Lehetetlen összehozni, hogy a kemence és az ég is a hátsó tájrésszel együtt legyen hangsúlyos. Persze van egy olyanom is ebből ami nem hdr, megpróbáltam belőle mindent kihozni, és nekem igazság szerint mindegyik tetszik. Csak az eredetin a kemence is picit árnyékos, és a az ég is kezd túl expós lenni. Mindegyiknek más a hatása.
(#83)Cancer: Kép beszúrásánál linkeled azt az oldalt amit meg akarsz mutatni, és a kékkel kiemelt link rész helyére illeszted a kis képet, még pedig úgy, hogy a kép fülre kattintasz és oda azt az URL-t illeszted amit ugyan annak a képnek a kisebbik verziójából kapsz meg. Mondjuk a small vagy a thumbnail verzión jobb egérgomb és kép címének másolása. Lényeg, hogy .jpg-re végződjön az url.
-
zolka78
senior tag
Kezd érdekelni a hdr fotó készítése, de engem nem elsősorban a művészi hatású vagy a műanyaghatású képek érdekelnek, hanem a természetességre hajazó képek. A dinamika hiányt szeretném inkább kompenzálni bizonyos helyzetekben. A Dynamic Photo HDR-t próbáltam még csak eddig, úgy néz ki bejön. A lenti képet is ezzel csináltam, RAW-ból hoztam ki a különböző expozíciós képeket. Mire kellene még figyelni a program beállításainál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest