Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tizenketto12

csendes tag

Sziasztok!
    Volna egy kis problémám, és szeretném a segítségeteket kérni, mielőtt az ablakon vágok ki mindent.
    Van egy msi laptopom, qmi tartalmaz egy toshiba ssd-t, amit alapból tartalmaz, és van benne egy samsung ssd, amit utólag raktam bele. Az samsung ssd-n is és a toshiba ssd-n is van 1-1 operációs rendszer. Mivel úgy döntöttem, hogy megválnék ettől a rakás szeméttől, ezért úgy akartam tovább adni, hogy frissen rajta van egy win10, ezért van mindkét ssd- op. Rendszer. A gondom az volna, hogy a gyárilag a laptopban lévő toshiba ssd-t nem ismerte fel a bios, ezért frissítenem kellett. Tehát most, hogy már látja, így sem tudok a toshibaról bootolni, csak látja, de legalább most már a samsung ssd-ről sem bootol be, csak azt írja, hogy sérült az op. Rendszer... alapból uefi+cs-n volt legelőszőr, a kezdetek kezdetén a beállítás, amikor még látta a (nem gyári) samsung ssd-t, de amióta frissítettem a biost, azóta szarakodik. A gyári toshiba-t csak legacyn látja. Ha viszont uefi+cs-re állítom, ugyan látja a (nem gyári) samsung ssd-t, de mint ahogy írtam is, sérültként kezeli. kérlek benneteket áldjatok meg egy tanáccsal, mert tényleg megőrűlök ettől.

Új hozzászólás Aktív témák