- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
Balathruin #39573 üzenetére
Szia,
Tudom h alapvetoen adatarolasra rendeltettek, de plusz hattertar hianyaban ezek voltak rendszer hdd-k is.
Legyalultam oket, mivel a rajtuk lapulo linux boot idrje mar tobb mint 50 percre rugott, az egyikre huztam egy windowst atmenetileg amig a tesztet elkeszitettem. Jelenleg gyorsan bootol es reszponziv a hattertar, de ha elkezdenem adatokkal tolteni akkor ismet kezdodne a korabban leirt jelenseg.
Masik gepembe nem tudtam atpqkolni mivel ahci modban mukodik csak rendessn en pedig ott mas uzemmodban mukodtetem a hattertaraim, igy maradt a gyalu plusz rendszer telepites. -
SaNyEe
aktív tag
válasz
Balathruin #39570 üzenetére
Készítettem egy reportot, íme:
[link]Nálam a fájlt vmiért textként jeleníti meg, gondolom a Chrome képes textnek értelmezni .. Ha ilyen állna nálad is fenn, kérlek töltsd le az egész tartalmat és nyisd meg helyben.
-
SaNyEe
aktív tag
Sziasztok,
Van egy WD 3TB Green merevlemezem, már megvan pár éve és a következőt vettem észre:
- Ahogy nő az adatmennyiség a meghajtón az Oprendszer betöltési ideje egyre lassul (Linux, Windows egyaránt)
- némely videofájlokat nem képes megnyitni az XBMC
- amint 1,3TB fölé írom a meghajtót szó szerint használhatatlanná válik, ezt 2x teszteltem.Miként tudnék a végére járni, hogy mi a nyűgje a HDD-nek?
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
liksoft #12735 üzenetére
"Az elgondolás jó. A kártya fogja kezelni. Viszont az az alaplap öreg, így inkább stabilitási gondokat látok már most. Ráadásul a tápellátása is hasonló lehet, pedig a mai drive-ok arra kényesek, tehát tápcserét sem tudsz nélkülözni. Ezeket végiggondolva jobb lehet egy fiatalabb rendszer használata - váltás újra."
táp!=rendszer. bár ez lehet csak egy programozónak nem egyértelmű. . .
A bilid meg borítsd a fejedre!
Egyébként a segítséget köszöntem, ezt a stílust viszont nem tűröm!
Ha 3 SCSI vinyót elbír folyamatos üzemben (amiből kettő most kikerül a gépből) talán egy hagyományos HDD-vel is el fog boldogulni. Feszültségszintjeit bemértem a tápegységnek, nem ugrabugrálnak összevissza. -
SaNyEe
aktív tag
Nem tudtam hova írjak, irányítsatok megfelelő helyre, ha nagyon nemjó helyen járnék (:
Van egy szerverem ami elég régi és nem ismeri az LBA48-at. Így 120 gigásnál nagyobb merevlemezeket nemigen tudja fogadni, BIOS frissítések nemvannak hozzá.
SATA-s merevlemezt vennék 500GB-1000GB kapacitás között. Természeretesen SATA port sincs az alaplapon. A SATA vezérlőkártyák kezelik ezeket méretű merevlemezeket úgy, hogy az alaplap nem tudja kezelni az ekkora kapacitású merevlemezeket? Ha nem minden SATA vezérlőkártya tudja akkor melyek azok amik tudják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- (25db) 500GB SATA Bazár (860EVO, 850EVO, A400, MX500, SU800 stb.) frissítve:06.22
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged