- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Van egy Sata winchesterem, amin a windows egyszer csak kifagyott, azóta a rendszer nem tud betölteni (újfajta kék halállal megáll), telepítést követően ami végig megy rendesen, boot után csak fekete képernyő fogad (1 órát is vártam).
Teljes formázást nem próbáltam mert a második partíción adatok vannak..Hogyan tudok pendrivel egy ellenőrzést futtatni, hogy ne legyen adatvesztés?
Köszi!!
Boldog Karácsonyt!
-
huliganboy
addikt
válasz
djculture #25908 üzenetére
Bocs tényleg nem írtam le rendesen!
Az eredeti winchester ami bad sectrors és a kondíciója lement kivettem....
Bele raktam egy a htpc -mben lévő 500gb WD winchesterem amin van egy xp.... Bootolni nem tudott mert újraindult mielőtt még az XP logó megjött volna..
Gondoltam feláldozom a cél érdekében és feltelepítem rá az xp-t hogy lássam a lap+proci+ram jók e.... na ekkor ugrik ez a kék halál be..
UI: A régi winchesterre való telepítésekor is ugyan ezt csinálta....
A WD 500gb winchester hibátlan!!!!
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Adott egy SAMSUNG HD163GJ 160GB/7200rmp winchesterem kb 5 hónapja vásároltam.
A napokban nem jött be a windows... Telepítésnél kékhalál jelentkezett mely a winchester hibájára utalt.
Másik gépben szerettem volna megnézni de kifagyasztja folyamatosan a gépet nem indúl el a másik gép rendszere. Levételkor megy minden rendesen.Most rádugtam egy hordozható usb tárolóra... A hdd sentinel ezt a képet adja mely számomra elég elkeserítő
100/51 %
Adatokat menteni ily módon tudtam róla...
Szerintetek garanciáztatható így vagy felejtős az egész még?
Köszönöm a válaszokat!!
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Adott egy Samsung 160Gb HDD!
99%ban egy műholdvevőben működik! A mai nap felvétel közben áramszünet volt és egyszerüen valami történt vele.
Most beraktam a gépbe és 31 gb ot ismer fel. Particion magic program felismeri és "elviekben" ntfs formátumban formázza is. ennek ellenére a lemezkezelő és minden egyéb 31gb nak látja és a particionmagic formázása után a windows is akarja formázni.
A hdd linux alapon lett formázva valószínűleg EXT3 formában de lehet EXT2 nem tudom pontosan.
Hogyan tudnám egyenlőre ntfs be visszanyerni a HDD területének összességét?
KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest