Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Egy Toshiba noti HDD (pontos típust sajna nem tudok) kapcsán szeretnék kérdést feltenni. A laptop szervizben járt, és nem tudom milyen megfontolásból, de HDD titkosítással jött vissza. Persze a kulcsot passzolják. Az adatok visszanyerhetők ez esetben róla valamilyen formában, vagy ha nem, használható a HDD formázás vagy más beavatkozások után?
Köszönöm a választ
-
Traxx
őstag
válasz
localhost #5246 üzenetére
A formázás kicsit lassan megy a masinának, de sebaj, már sínen vagyok
3 új partícióval már elleszek, mint a befőtt...ezzel az egész géppel meg vagy 2-3 évig biztosan
Akkor most már ezt is tudom legközelebb, hogy hogyan kell. Még feldobok pár drivert, és zsír
Köszönöm még egyszer
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Tulajdonosa lettem egy új gépnek, és benne egy 320-as WD AAKS vinyó dolgozik. Viszont van egy kis problémám, ami szerintem nektek egyértelmű volna, de nekem nem igazán
Szóval, nincs meg az összes 320 giga, csak 132. Azt tudom, hogy ehhez kell az sp2 is, nos, nekem a nélküli win-em volt (régebben ebből nem volt problémám, mivel ettől kisebb vinyóm volt). Feldobtam utána az sp2-t, viszont a maradék hely nem igazán akart előjönni. Így most van egy rendszerpartícióm, és kész...
Mivel tudnám előcsalogatni?
Köszönöm, és bocsánat a láma kérdésért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged