- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabukin
tag
válasz
Glaz-dozfhut #49558 üzenetére
Köszönöm szépen, igen én is úgy gondoltam, hogy nem viccből gyártják ezeket a ketyeréket steril körülmények között. De azért szerettem volna egy megerősítést nálam hozzáértőbb valakitől is.
-
Nabukin
tag
Az időt nem igazán tudom gyanúsítani, mert ezt a winchestert kb 10 hónapja vettem és nagyjából fél évet volt használva adat tárolásra a laptopban, utána jó pár hétig bedobozolva pihent egészen pár nappal ez előttig... Ha ez sok idő, akkor igencsak túltolták a mérnökök a tervezett avulást szerintem...
-
Nabukin
tag
válasz
Doky586 #49554 üzenetére
Pedig praktikusnak tűnt, verébre is mindig ágyúval szoktunk menni.
De a viccet félretéve, nem tudom hogy keletkezhetett. Viszont egy megerősítést szeretnék, hogy ne keressem máshol a kondíció romlás okát, mert ettől kell hogy legyen... Vagy ez még nem jelentené feltétlenül?
-
Nabukin
tag
válasz
Jarod1 #49542 üzenetére
Pár hónapot SSD mellett volt adat meghajtónak használva optibayben. Majd lecseréltem, akkor leformáztam és betettem egy antisztatikus zacsiban egy ssd dobozba. Pár hétig ott pihent és utána került be most a másik gépbe. Azt hirtelen nem tudom, hogy lett-e formázva telepítés előtt, de a tippem az, hogy nem.
-
Nabukin
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 1 Tb-os Seagate ST1000LM048 winchesterem. Ezt egy pár hónapig használtam, majd lecseréltem és egy kis ideig pihent a dobozában. Majd most be akartuk tenni egy másik gépbe rendszer meghajtónak, felment rá egy win 7, majd a HD sentinel azt mutatta, hogy a vinyó kondíciója 4%. Mielőtt elment pihenni a HDD, az előtt 100% volt a kondíció. Mi történhetett? Hogyan lehetséges ilyen? Lehet, hogy a másik gép, amibe beletettük, az valahogy kicsinálta? Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged