- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Zs.
csendes tag
válasz
Bacusuz #46644 üzenetére
Szerintem attól függ, hogy a hibák egy területen vannak vagy szétszórva.
Nekem van egy HDD-m, amin 291 hiba van, de mind a HDD középső részén. Csináltam 3 partíciót, addig alakítottam, míg a hibás részt a középső partíció teljesen magába foglalta, majd töröltem és csak a másik 2 hibátlan részt használom. Így megy már több, mint egy éve és semmi gondom vele és új hiba sem lett. -
M.Zs.
csendes tag
válasz
King Unique #46643 üzenetére
A linkelt probléma 100%-ban egyezett az enyémmel, így a megoldás is.
A GUI-s lemezkezelők tényleg elég haszontalanok néha ... nem elég, hogy semmi sem jelezte, hogy rejtett a kötet, de miután ezt megszüntettem a parancssoros módszerrel, még az újrapartícionálás sem lett jó, szóval parancssori MBR helyrerakás és partícionálás lett végül, de most működik úgy ahogy kell, így nagy köszönet a linkekért, a megoldásért és a segítségért. -
M.Zs.
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy új laptopot, amiben az SSD mellett volt egy 1 TB-os Toshiba MQ01ABD100 HDD.
Mivel a gépben nincs szükségem ennyi tárhelyre, így kicseréltem egy jóval kisebbre, ami eddig egy USB mobil rackben volt, a TB-os pedig ment a rackbe. Itt keletkezett egy olyan gondom, hogy amint kihúzom az USB-t elfelejti a meghajtóbetűjelet, de nem úgy, hogy legközelebb bedugva mást ad, hanem egyáltalán nem ad semmit (több gépen több op rendszerrel kipróbáltam, de ugyanez az eredmény). Eddig minden adattáróló cuccon lett egy System Volume Information és kuka mappa, amit létrehozott a rendszer, de itt ez sincs. Visszaszerelve a laptopba nem felejti el a meghajtóbetűjelet, de ott sem hoz létre System Volume Information és kuka mappát a rendszer ezen a meghajtón. Ilyen problémával még nem találkoztam, így elképzelésem sincs, mi lehet a gond, szóval nagy köszönet, ha valaki tudna valami tanácsot adni miként oldódna meg a meghajtóbetűjel felejtési problémám az USB racknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest