Új hozzászólás Aktív témák
-
Yahoo
tag
válasz
liksoft #15828 üzenetére
Köszönöm a választ, felveszem a kapcsolatot a fejlesztővel.
Ha már ilyen gyors választ kaptam tőled, feltenném ismét egy régebbi kérdésem, melyre nem találtam megoldást. Mégpedig arról volna szó, hogy adott egy 80-as Maxtor SATA HDD, melyre a Sentinel az újratesztelés gomb folyamatos nyomogatására, hol azt írja, h PIO mód-ban van, hol pedig normális a tejlesítmény, így UDMA-ban. A beállításoknál UDMA-t ír, nem pedig PIO-t.
Mitől lehet ez a jelenség? -
Yahoo
tag
Sziasztok!
Van a laptopomban egy 60GB-os seagte HDD.
HD sentinel azt mondja rá, hogy 65531 hibás szektort tartalmaz, 9%-os a kondíciója...
Bármilyen tesztet futtatok végig rajta, sosem talál semmi hibát, még a felületi teszt sem jelez egyetlen hibás szektort sem. Próbáltam a HDD Regeneratort, ugyanaz...!
Miért írja ezt a sok hibás szektort a hd sentinel? Mit tehetek, hogy javuljon a kondíciója? Köszönöm! -
Yahoo
tag
válasz
Badman 4ever #15717 üzenetére
Hát lehet, hogy én vagyok a béna, de sem everest, sem az eszközkezelő nem mondta meg nekem, hogy melyik módban van. Az a baj, hogy a BIOS-ban a SATA hdd-t nem látom, csak az IDE-s DVD-RW-t, a SATA-RAID kezelőben(amit a bios után TAB-al kell nekem behozni) meg nem csinálhatok semmit, csak RAID tömböt hozhatok létre.
-
Yahoo
tag
Sziasztok!
Van egy régebbi típusú, de eddig remekül szolgáló 80as SATA maxtor hdd-m.
A napokban kíváncsiságból ráengedtem a HD Senitnelt, arra lettem figyelmes, hogy az Újratesztelés gomb nyomogatása során, egyszer 99%-os(van rajta egy hibás szektor) egyszer 48%-os teljesítményt mutat, ekkor azt írja, hogy PIO módban üzemel. Sokszor feltűnt, hogy elég sokat teker a HDD, de betudtam annak, h régebbi maxtor.
Mitől lehet ez a jelenség? Mit tegyek? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Classic / Xbox 360
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Mobil flották
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest