Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyller
senior tag
Na, sikerült megcsinálnom. XP telepitő cd-jével letöröltem azt a particiót, amiből le akartam csippenteni GB-okat. Ugyhogy most már jo minden..
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Kyller
senior tag
Szevasztok!
Van egy kis(elég nagy) problémám. Van egy 500GB-os SATA winyom. Arra fölpakoltam az XP-t. 3 particiót alakitottam ki rajta. Ezek után rájöttem, hogy az egyik particiónak a mérete kevés, ezért ki akartam terjeszteni 50GB-tal. Volt még 300GB allokálatlan terület, onnan nem tudtam elvenni helyet, ezért létrehoztam egy új particiót. Ebből az ujból szerettem volna elvenni néhány GB-ot. A művelet végén kiírta a partition magic, hogy I/O error történt. Ekkor elkezdett 4 mp-enkén kattogni a winchester, és rettentő lassul lett az egész rendszer. Újra indítás nem segített neki. Ugyanúgy lassú, és kattog. A másik dolog, aminek lehet köze van a problemhez, hogy az XP a SATA winyot cserélhető lemeznek ismeri fel. Eddig ez nem volt baj. Lehet, hogy emiatt van a kaka a levesben??Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest