- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
sziasztok
esetleg valakinek nem lenne egy HD501LJ típusú rossz winyója? megvenném...bocsi az offért
-
sagit
veterán
válasz
liksoft #10943 üzenetére
akkor másik tápot vegyek mindenképpen? tuti nem elég ez a 410 es chifi?
am a másik vinyó (ugyan ilyen, ugyan így halt el) még másik proci ill vga mellet ment tönkre ugyan így
akkor egy 4200+ és egy 2600XT illetve 1 gb ram volt csak mellette....
akkor is a táp volt a hibás? kétlem... de kipróbálom máshol, illetve hozok egy másik tápot
üdv
-
sagit
veterán
külön ágra kötve az egyszem 500 as vinyó, külön 1 ágon a vga, külön 1 ágon a 160+dvd író, külön a ventik...
táp kicsukva szerintem... :S amint elindítok valami alkalmazást egyből kattog és az alkalmazás nem válaszol
visszaolvasva nagyon sok mindenkiek volt ezzel a típussal ugyan olyan baja, de megoldás nagyon nem volt...
esetleg valami software-es javítgatás?ja és még az a poén az egészbe hogy ki akartam kötni hogy ne menjen potyára, de akkor nem bootol be a rendszer pedig semmi köze a windóóózhoz az 500 as winyónak :S
ha letíltom csak akkor tudom a gépemet használni :Sfene se érti
-
sagit
veterán
Sziasztok...
Volt egy 500 GB-os samu winyóm... kb 2 hónapot ment és megadta magát...
Elkezdett lassulni a rendszer amikor be volt kötve, illetve kattogni periodikusan, még teljesen meg nem adta magát....
Cserélték garral egy ugyan olyan típusra (SAMSUNG HD501LJ) (reménykedtem h csak kifogtam egy hibásat)
Aztán a másik is megvan kb 2 hónapja, és láss csodát elkezdte ma ugyan úgy a hülyeségeit....A rendszer megint kezd tetű lenni, megint kattog 7 másodpercenként...
A HDD sentinel 100% teljesítményt ír de csak 99 % kondíciót...és ezt írja:
"A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Nincs szükség beavatkozásra."
Szerintem ez a Winyó is el fog halni, fogalmam sincs hogy miért, 50 napot nem ment (sentinel szerint), amint megjött zalman hűtést kapott, 35° fölé sosem ment a hőmérséklete, nem cipeltem sosem...
plíz HELP!!!
nem akarok megint minden adatod elveszíteni
üdv
ui: bocsi hogy hosszú lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- (40db) Samsung SSD Bazár 250GB 500GB 1TB (850 EVO, 860 EVO, 870 EVO, 860 PRO, 850 PRO)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest